Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για λαθροθηρία από τη θηρφυλακή της Α’ ΚΟΚΔ

Σύλληψη για λαθροθηρία από τη θηρφυλακή της Α’ ΚΟΚΔ

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στη διάρκεια περιπολίας στη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικόλαου ο θηροφύλακας με την ασκούμενη πρακτικής άσκησης του τμήματος Δασοπονίας&  Φ.Π ,του κυνηγετικού συλλόγου Αγίου Νικολάου άκουσαν ένα πυροβολισμό.

Έπειτα από γρήγορες ενέργειες σύμφωνα με την ηχώ του πυροβολισμού εντόπισαν στις 20:30 περίπου ,στην περιοχή Βλυχαδια Σελλών, ένα άτομα με κυνηγετικό όπλο. Οι Θηροφύλακες το προσέγγισαν και το ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια οι θηροφύλακες οδήγησαν το συλληφθέντα στο Αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολαου με τη συνδρομή του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα και το Θηροφύλακα του κυνηγετικού συλλόγου Νεαπόλεως ,όπου κρατήθηκε ,ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο καθώς και δύο πλήρη φυσίγγια .

Τις πρωινές ώρες της 15ης Ιουλίου ο Θηροφύλακας του συλλόγου κατέθεσε πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Αγίου Νικολαου και στις 10:30 ο κρατούμενος παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα .

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα