Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για λαθροθηρία με παγίδα

Σύλληψη για λαθροθηρία με παγίδα

από iHunt Team
83886975_2389513767820947_3918640474818084864_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Κορινθίας ασκούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα περιπολώντας κατά τις πρωινές ώρες σε περιοχές της Τ.Κ. Στιμάγκας του Δήμου Βέλου-Βόχας.
 
Εκεί εντόπισαν, μέσα στο δάσος, μια τάφρο βάθους 2 μέτρων περίπου, η οποία είχε προφανώς κατασκευαστεί για την σύλληψη αγριόχοιρων και είχε επιμελώς καλυφθεί με κλαδιά και αγριόχορτα, εγκυμονώντας κινδύνους πιθανού ατυχήματος, ακόμα και για ανθρώπους.
 
Έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση και έπειτα από ώρες εμφανίστηκε άτομο το οποίο πήγε στο συγκεκριμένο σημείο και άρχισε να φτιάχνει πάλι την παγίδα. Άμεσα οι Θηροφύλακες έκαναν γνωστή την παρουσία τους και συνέλαβαν το άτομο αυτό (αλβανικής υπηκοότητας), το οποίο και παραδέχτηκε την παράνομη πράξη του.
 
Ακολούθησαν οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες (αυτόφωρο κ.τ.λ.) και υποβλήθηκε η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Κορίνθου.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα