Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για λαθροθηρία στο Αίγιο από τη θηροφυλακη της Γ’ ΚΟΠ

Σύλληψη για λαθροθηρία στο Αίγιο από τη θηροφυλακη της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team

demobanner

Μετά από καταγγελίες για νυχτερινή παράνομη θήρα λαγών και αγριόχοιρων στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Πυργακίου του Δήμου Αιγιαλείας, οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Αιγίου και Καμαρών εντόπισαν το βράδυ της 1ης/9/20 ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή.

Το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων.

Στην συνέχεια οι Θηροφύλακες κατάφεραν να προσεγγίσουν και να εγκλωβίσουν το όχημα του λαθροθήρα, διαπιστώνοντας ότι το άτομο αυτό εκτός του προβολέα, έφερε και κυνηγετική καραμπίνα έτοιμη προς χρήση, γεμάτη με τέσσερα (4) φυσίγγια κατάλληλα για τριχωτά θηράματα.

Ακολούθησε κατάσχεση των μέσων της παράνομης θήρας και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Αιγίου η σχετική μήνυση, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα