Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία στα Χανιά

Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία στα Χανιά

από iHunt Team

demobanner

Τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν στα ορεινά του Θερίσου, όταν γύρω στις 23:00 εντόπισαν ένα κινούμενο φως.

Παρακολούθησαν επί ώρα το φως και γύρω στις 01:00 της 6ης Ιανουαρίου κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο, το οποίο έφερε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα φακό -τα οποία κατασχέθηκαν-. Το άτομο που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και κρατήθηκε, τα κατασχεθέντα παραδόθηκαν στην δασική αρχή όπου και σχηματίστηκε δικογραφία το πρωί  της 6ης Ιανουαρίου.

Η επιτυχία αυτή, είναι πρώτη της Α΄ ΚΟΚΔ στην Π.Ε. Χανίων, μετά την άρση της αναστολής εργασίας των θηροφυλάκων και η μοναδική στο νομό κατά τη διάρκεια του lockdown, γεγονός που καταδεικνύει, για ακόμα μια φορά την απουσία των αρμόδιων αρχών από την ύπαιθρο, ειδικά κατά τη νύχτα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα