Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδας

Σύλληψη για νυχτερινή λαθροθηρία στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδας

από iHunt Team
26692388_541471962853115_2020637700_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Την Παρασκευή 5-1-2018, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που είναι τοποθετημένοι στους κυνηγετικούς συλλόγους Βάννου και Καστελίου Πεδιάδας, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους εντόπισαν, στις 22:00 περίπου, στην ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Δεματίου, Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, ένα όχημα να κινείται με τη χρήση προβολέων. Αμέσως ζήτησαν ενίσχυση από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα που είναι τοποθετημένος στον Κ.Σ. Τζερμιάδο.
 
Με τη συνδρομή του, προσέγγισαν το αγροτικό όχημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν άναψαν τα φώτα, ένα άτομο που ήταν στην καρότσα και κρατούσε μια καραμπίνα και ένα φακό, τράπηκε σε φυγή και παρά την καταδίωξη δε συνελήφθη. Εντός του οχήματος βρίσκονταν 2 άτομα. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα και βρέθηκαν στην καρότσα 5 σκοτωμένοι λαγοί, μέσα σε μια τσάντα και ένας προβολέας. Στη συνέχεια οι θηροφύλακες τους ενημέρωσαν ότι θα συλληφθούν και ενώ συνοδηγός συνεργάστηκε, ο οδηγός επιχείρησε και κατόρθωσε να διαφύγει με το όχημα, προκαλώντας, ευτυχώς μόνο, υλικές ζημιές στα οχήματα της θηροφυλακής.
 
Τον καταδίωξαν για κάποια απόσταση, αλλά δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Ο συνοδηγός οδηγήθηκε στο Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος όπου κρατήθηκε και στη συνέχεια κατατέθηκε η σχετική μήνυση από τους θηροφύλακες. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα