Αρχική iHunt.gr Σύλληψη επ’ αυτοφώρω για λαθροθηρία με θηλιές….VIDEO

Σύλληψη επ’ αυτοφώρω για λαθροθηρία με θηλιές….VIDEO

από iHunt Team
18010534_1267859723331734_5124749513242709943_n

demobanner
Την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αρναουτόπουλος Γεώργιος, Μίκος Παναγιώτης, Νέγρης Δημήτριος και Σταμάτης Παναγιώτης, με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Λουτρακίου, Νεμέας, Κιάτου και Τενέας αντίστοιχα του Νομού Κορινθίας, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες εντόπισαν στην περιοχή του Δ.Δ. Χαλκείου στην θέση «πουρνάρι», τρεις (3) παγίδες ειδικά κατασκευασμένες για την σύλληψη αγριόχοιρων. Ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση, την Μεγάλη Παρασκευή εμφανίστηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο από το οποίο ο οδηγός του όταν κατέβηκε κατευθύνθηκε προς τις παγίδες κουβαλώντας μαζί του μία αξίνα. Αμέσως μόλις άρχισε να ελέγχει και να επισκευάζει τις παγίδες, οι Θηροφύλακες με συντονισμένες ενέργειες προέβηκαν στην σύλληψή του.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη τοποθέτηση παγίδων οι οποίες και κατασχέθηκαν όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία περί Θήρας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα