Αρχική iHunt.gr Σύλληψη και κατάσχεση αυτοκινήτου για δυο λαθροθήρες στο Ξυλόκαστρο

Σύλληψη και κατάσχεση αυτοκινήτου για δυο λαθροθήρες στο Ξυλόκαστρο

από iHunt Team
kop19

demobanner
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας, Νέγρης Δημήτριος, Γεωργίου Μάριος, Αρναουτόπουλος Γεώργιος και Σταμάτης Παναγιώτης με περιοχές ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Ξυλοκάστρου, Κιάτου, Καμαρών, Λουτρακίου και Τενέας αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες που έγιναν στο ΔΣ του ΚΣ Ξυλοκάστρου μετέβηκαν στην περιοχή Μαυρατζαίϊκα του ΔΔ Γεληνίου του Δήμου Ξυλοκάστρου όπου περί ώρα 22:30 εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα να κινείται κατευθυνόμενο προς την θέση για την οποία είχαν γίνει οι καταγγελίες για παράνομη θήρα αγριόχοιρου στο καρτέρι.
 
Το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, μετά από λίγο αναχώρησε από το σημείο και οι Θηροφύλακες προέβηκαν στον έλεγχό του όπου διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος υπήρχε εκτός θήκης κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα, το οποίο ήταν γεμάτο φέροντας τρία φυσίγγια κατάλληλα για την θήρα αγριόχοιρου.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, ενώ κατασχέθηκαν το αγροτικό όχημα 4×4 μάρκας Nissan, το κυνηγετικό όπλο καθώς επίσης και τα φυσίγγια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα