Αρχική iHunt.gr Σύλληψη λίγο πριν τη λαθροθηρία

Σύλληψη λίγο πριν τη λαθροθηρία

από iHunt Team
karditsa

demobanner

Μια ακόμη επιτυχία κατέγραψαν προχθές οι άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ζ’ ΚΟΘ. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12/5/2015, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο θηροφύλακας της Ζ’ ΚΟΘ κ. Χρ. Κότσιαλος, κινήθηκε σε δασική περιοχή του Νομού Καρδίτσας και πραγματοποίησε νόμιμο έλεγχο σε ένα άτομο που είχε μαζί του επαναληπτικό όπλο (καραμπίνα) γεμάτο με φυσίγγια κατάλληλα για κυνήγι μεγάλων θηραμάτων και παράλληλα κατείχε και μία φυσιγγιοθήκη με παρόμοια φυσίγγια.Στην παρούσα χρονική περίοδο απαγορεύεται η ελεύθερη διακίνηση όπλων και πυρομαχικών (φυσιγγίων) αφού η κυνηγετική δραστηριότητα έχει ήδη σταματήσει. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και τα πειστήρια (όπλo, φυσίγγια και θήκες) κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν μαζί με τη δικογραφία στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

DANAOS_master 15 Μαΐου, 2015 - 18:34

Αξιοποίησαν μια τελείως λάθος
Αξιοποίησαν μια τελείως λάθος πτυχή του γράμματος του νόμου για να προκαλέσουν τι: να δώσουν ένα μάθημα σε κάποιον που – πιθανότατα – δεν έχει σκοπευτήριο κοντά του (τι περίεργο άλλωστε) και πήγε να ρυθμίσει τα σκοπευτικά της καραμπίνας του.

Τελικά η νοοτροπία υφίσταται και εκτός Δημοσίου.

Αν πάλι βέβαια τον έπιαναν να κυνηγάει αλλάζει το πράγμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα