Αρχική iHunt.gr Σύλληψη μέλος ΔΣ κυνηγετικού συλλόγου για θήρα με ηχομιμητική συσκευή

Σύλληψη μέλος ΔΣ κυνηγετικού συλλόγου για θήρα με ηχομιμητική συσκευή

από iHunt Team
thirofilaki_dkose

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μεγάλη επιτυχία της θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος. Σήμερα το πρωί, σε περιοχή της Βοιωτίας, θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ κατέθεσαν μήνυση κατά ενός ατόμου που κυνηγούσε τσίχλες με τη χρήση ηχομιμητικής συσκευής.
 
Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί είναι μεγάλη επιτυχία μια τέτοια μήνυση; Είναι γιατί ο κυνηγός που μηνύθηκε είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου κυνηγετικού συλλόγου που ανήκει στην Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος.
 
Με αυτή τη μήνυση, που δεν είναι η πρώτη σε μέλος ΔΣ και σίγουρα δεν είναι και  η τελευταία, η ομοσπονδιακή θηροφυλακή κλείνει τα στόματα αυτών που υποστηρίζουν ότι οι θηροφύλακες μεροληπτούν έναντι των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κυνηγετικών οργανώσεων ή αυτών που λένε ότι «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
 
Αυτή τη θηροφυλακή, με τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει, θέλουμε και αυτή τη θηροφυλακή θα βοηθήσει την κυνηγετική δραστηριότητα να μένει ζωντανή.
 
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ!!!!!
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα