Αρχική iHunt.gr Τέσσερις νέες συλλήψεις λαθροκυνηγών στην Αρκαδία

Τέσσερις νέες συλλήψεις λαθροκυνηγών στην Αρκαδία

από iHunt Team
lathro

demobanner

Είναι η τρίτη περίπτωση σύλληψης λαθροκυνηγών το τελευταίο διάστημα στην Αρκαδία.
 
Σε τέσσερις συλλήψεις λαθροκυνηγών προχώρησαν οι θηροφύλακες του Κυνηετικού Συλλόγου Τρίπολης Νίκος Φούτρης και του Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους Μανώλης Ξυδιάς, το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου στην περιοχή της Κανδήλας στην Αρκαδία.
 
 Οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα και έρχονται μετά από τις τρεις συλλήψεις που έγιναν πριν δύο μέρες στην περιοχή της Τάκας. Επίσης λίγες μέρες πιο πριν είχαν συλληφθεί δύο λαθροκυνηγοί από τη Μεσσηνία στην Ασέα, ενώ ένα τρίτο άτομο διέφυγε.
 
Σε όλες τις  περιπτώσεις ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη. Συνήθως ορίζεται τακτική δικάσιμος.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης, μέσω του Προέδρου του Γιώργου Ρουμελιώτη, καταδικάζει κάθε φαινόμενο παράνομης θήρας και θα είναι συνεχείς οι έλεγχοι, αφού όπως πολλές φορές έχει πει ο κ. Ρουμελιώτης οι λαθροκυνηγοί είναι τουφεκιοφόροι και όχι κυνηγοί και είναι ξένο σώμα.
 
Είναι πάντως λυπηρό φαινόμενο λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει και επίσημα η κυνηγετική περίοδος να συλλαμβάνονται άτομα που κυνηγούν παράνομα.
 
Ε.Τ.
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα