Αρχική iHunt.gr Τίτλοι τέλους για τη διοίκηση του Χρήστου Καλφόπουλου στα Μπρετόν;

Τίτλοι τέλους για τη διοίκηση του Χρήστου Καλφόπουλου στα Μπρετόν;

από iHunt Team
img_4031

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος σύμφωνα με την οποία καλέι τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες. Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του χρόνου είχαν πραγματοποιηθεί εκλογές από τις οποίες προέκυψε το εν ενεργεία ΔΣ του Ομίλου.Τι προέκυψε και μέσα σε μερικούς μήνες γίνονται πάλι εκλογές;

Ο αναβρασμός που επικρατεί στους μπρετονάδες οδηγεί τον όμιλο σε εκλογές. Ας ελπίσουμε να προκύψει κάτι καλό για τη φυλή, αφού τα τελευταία χρόνια η πορεία της στη χώρα μας είναι φθίνουσα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομίλου :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚO ΣΥΜΒΟYΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜIΛΟΥ ΕΠΑΝΙEΛ ΜΠΡΕΤOΝ ΕΛΛAΔΟΣ, ΚΑΛΕI OΛΑ ΤΑ ΜEΛΗ ΤΟΥ, ΣΕ EΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕI ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH 14 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 9:30 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΑIΘΟΥΣΑ ΛEΣΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ, ΑΜYΝΤΑ 7. 
ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤIΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝIΑ, Η ΓΕΝΙΚH ΣΥΝEΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕI ΤΗΝ ΕΠOΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚH 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΤΟΝ IΔΙΟ ΤOΠΟ ΚΑΙ ΧΡOΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ IΔΙΑ OΠΩΣ ΑΝΑΦEΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚAΤΩ ΘEΜΑΤΑ:
 
1. EΓΚΡΙΣΗ ΝEΩΝ ΜΕΛΩΝ 
 
2. ΑΡΧΑΙΡΕΣIΕΣ – ΕΚΛΟΓH ΝEΟΥ Δ.Σ.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα