Αρχική iHunt.gr Τακτικες χρεωκοπιας πισω από τους παρασυλλογους

Τακτικες χρεωκοπιας πισω από τους παρασυλλογους

από Tripofraxtis
kinigetikes_organoseis

demobanner

 Αν επιχειρήσει κανείς να αναλύσει τα βασικά αίτια για τη χρεωκοπία της Ελλάδας, λογικά θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως η βάση των περισσότερων από αυτά είναι το δόγμα «εγώ (ή εμείς όταν πρόκειται για ομάδα) έναντι των άλλων» ή «το ατομικό έναντι του κοινού οφέλους».

 

Εξυπηρετώντας οι «εκπρόσωποι» σε όλα τα επίπεδα τον εαυτό τους ή τις ιδεολογίες τους ή τις παρατάξεις τους αντί του κοινού οφέλους, κατάφεραν με την ανοχή και την παθητικότητα των πολιτών και τη σύμφωνη γνώμη των «εταίρων» μας, να καταστρέψουν τη χώρα και να εξαθλιώσουν τους πολίτες.

 Στα κυνηγετικά, δε μπορεί παρά να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως τα παραπάνω λίγο πολύ ισχύουν και στο ζήτημα των μη αναγνωρισμένων «κυνηγετικών» συλλόγων, σε όλες τις διαδικασίες από τους λόγους ιδρύσεώς τους μέχρι  τις ανακοινώσεις τους. 

 

Το «κυνηγετικών» τοποθετείται σε εισαγωγικά γιατί μετά και την τελευταία σχετική απόφαση του ΣτΕ, γίνεται προφανές πως θεσμικά τα συγκεκριμένα σωματεία δε συνδέονται άμεσα με το κυνήγι. Το όνομα ή η σύνθεση των μελών σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να δικαιολογήσει στην πράξη το «κυνηγετικός». Γιατί αν ήταν έτσι, κάθε καφενείο ή φόρουμ κυνηγών, με κυνηγετικά σχετικό όνομα, θα έπρεπε να θεωρείται και κυνηγετικός σύλλογος στην πράξη, κάτι που ευτυχώς δεν ισχύει.

 

Τα παραπάνω βασίζονται στη διαπίστωση πως τα συγκεκριμένα σωματεία, αν «ξεδιπλώσουν»  τις δραστηριότητες, τα έργα και τις ανακοινώσεις τους, θα δούμε πως μεγαλύτερο ποσοστό αφιερώνουν στην προπαγάνδα ενάντια στις αναγνωρισμένες Κυνηγετικές Οργανώσεις, παρά στην «προάσπιση» του κυνηγιού όπως διατείνονται. Κινούνται δηλαδή βάσει του «εγώ» έναντι του «εμείς», όταν μάλιστα το «εγώ» τους αποτελεί ισχνή μειοψηφία στο σύνολο των κυνηγών. 

Δυστυχώς, η ιστοσελίδα της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυνηγετικών – Σκοπευτικών Συλλόγων, αν και λειτουργεί εδώ και καιρό, μας έχει αφήσει με την αγωνία που δημιουργεί το μοναδικό κείμενο που έχει αναρτηθεί σε αυτήν και συγκεκριμένα ο χαιρετισμός του Προέδρου:

 

«Φίλοι Κυνηγοί : Η πανελλήνια Ομοσπονδία Κυνηγετικών – Σκοπευτικών Συλλόγων σας καλοσωρίζει στην ιστοσελίδα της , σας εύχεται καλό κυνήγι και υπόσχεται να συμβάλει αποφασιστικά στην εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους  ιδρύθηκε.

1)  ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2)  ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ

3)  ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ4) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ: ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ   

Ήλθε ο καιρός πλέον να μάθετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 Ήλθε η ώρα να ενημερωθείτε σωστα

 Ήλθε η ώρα να αναδείξουμε μαζί το κυνήγι ως ΑΘΛΗΜΑ και όχι σαν ένα ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣΠΟΡ ως έχει σήμερα

Καλή και δυναμική συνέχεια

Ο Πρόεδρος

Νίκος Κουρπουανίδης»

 

Όταν με το καλό ενημερωθεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, τότε ίσως θα μπορεί κάθε αναγνώστης να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα και κυρίως όλοι οι κυνηγοί να μάθουμε επιτέλους τις «αλήθειες» του κ. Κουρπουανίδη το μήνυμα του οποίου παραπέμπει σε προεκλογική εκδήλωση προ εικοσαετίας, τότε που οι πρακτικές και η ρητορική της χρεωκοπίας (θα, θα, θα), ακόμη μας χάιδευαν τ’ αυτιά.

 

Ότι και να γραφτεί όμως στην ιστοσελίδα τους, η αλήθεια για τον Τρυποφράχτη και τους φίλους του κυνηγούς είναι μία: Όποιος κυνηγός επιλέγει τα συγκεκριμένα σωματεία για να εκδώσει την άδεια του, ρίχνει τα χρήματά του στη μαύρη τρύπα της χρεωκοπίας, μιας και τίποτα από αυτά δεν επιστρέφει στο κυνήγι, ενώ παράλληλα ενισχύει ένα φορέα που ζημιώνει το κυνήγι με συνεχείς προσπάθειες δυσφήμισης και υποβάθμισης του θεσμού των Κυνηγετικών Οργανώσεων.

 

Να διευκρινίσω εδώ πως σέβομαι απόλυτα τον κ. Κουρπουανίδη σαν πρόσωπο, αν και  δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά. Δε σέβομαι όμως καθόλου την προσπάθεια που κάνει να μας «μάθει αλήθειες», γιατί είμαι πεπεισμένος πως από το συγκεκριμένο εγχείρημα, μπορεί ο ίδιος να ωφελείται με οποιονδήποτε τρόπο, το κυνήγι όμως εκτός αν καταφέρει με έργα και όχι με κουβέντες να αποδείξει το αντίθετο, εκτιμώ πως πλήττεται, όπως θα συνέβαινε και με κάθε άλλη ενέργεια διάσπασης – διαίρεσης των κυνηγών.

 

Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις αποτελούν κεκτημένο των κυνηγών και η δομή και η λειτουργία τους είναι τέτοια που τη θαυμάζουν μερικοί από τους μεγαλύτερους εχθρούς του κυνηγιού. Τα πρόσωπα αν δε μας αρέσουν ας τα αλλάξουμε. Το θεσμό όμως όχι, γιατί είναι σαν να θέλουμε να καταργήσουμε το ίδιο το κυνήγι. Η προάσπιση του κυνηγιού περνά εκ των πραγμάτων μόνο από τις αναγνωρισμένες Κυνηγετικές Οργανώσεις. Κάθε τι άλλο μόνο κακό μπορεί να κάνει στο κυνήγι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

 

O Τρυποφράχτης

 

email : tripofraxtis@ihunt.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

ΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Αυγούστου, 2013 - 14:42

ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ

ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΥΠΟΦΡΑΧΤΗ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2 ΒΡΥΣΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ -ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 600 ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΑΧΩΝΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟ  ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΛΑΜΠΑΣ

ΔΩΡΕΑ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΝΟΡΑ

ΔΩΡΕΑ ΓΕΥΜΑΤΟΤΟ ΑΓΑΠΗΣ

ΖΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ…ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΥΣΕΙΣ?

ΟΠΟΤΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ .

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ  ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ…ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?

ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΑΘ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΩΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ  ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΙΣΩΣ…ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ?ΕΕΕΕΕΕ?

ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ…ΑΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!!…..5 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!!!!!!!

                           …….  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ……

ΠΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΜΑΣ ΛΕΣ …   ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ  ΤΑ 60-70 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  Ο ΚΑΘΕ  ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ?  

ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΚΥΝ.ΣΥΛΛΟΓΩΝ….ΜΠΟΡΕΙΤΕ?

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ…

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ  ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ

ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ..ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ; ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΥΔΡΗΘΗΚΕ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ….

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ

 

 

ΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα