Αρχική iHunt.gr Τα αδέσποτα των πάρκων δεν μοιάζουν και δεν είναι φυσικά κυνηγόσκυλα

Τα αδέσποτα των πάρκων δεν μοιάζουν και δεν είναι φυσικά κυνηγόσκυλα

από iHunt Team

demobannerΚόρινθος. Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε παιδάκι και το τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό και στο πρόσωπο. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το χθεσινό συμβάν. Και δεν είναι το μοναδικό ώστε να αποτελεί πλέον είδηση ικανή να σημάνει συναγερμό στους ανεύθυνους-υπεύθυνους που μας κυβερνούν. Έχει γίνει ρουτίνα και τα συμβάντα αυτά γίνονται σχεδόν καθημερινά στο γελοίο μας κράτος. Μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο αρκεί.
Στυλίδα, αδέσποτος σκύλος δάγκωσε παιδάκι. Μεσολόγγι, αδέσποτος σκυλί δάγκωσε μαθητή. Δράμα, αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθητή…

Ατέλειωτες οι αναφορές. Και δεν μιλάμε για γεγονότα που έγιναν στα βουνά και στα λαγκάδια αλλά σε πάρκα και σε αυλές σχολείων. Που δημιουργήθηκαν από την πολιτεία για να παίζουν τα παιδιά και όχι να γίνουν ταΐστρες και ποτίστρες αδέσποτων σκύλων για να το παίζουν τάχα μου φιλόζωοι μερικοί και μερικές.
Οι οποίοι-ες αγαπούν τα ζώα αλλά δεν τα θέλουν στην αυλή τους. Γιατί μετά έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Ενώ τώρα? Ρίχνεις μια κονσέρβα στο πάρκο δείχνοντας την ευαισθησία σου, και ας προσέχει το παιδάκι να μην ενοχλεί τον σκύλο όταν τρώει και κοιμάται στο χώρο του.

Και ποιος ευθύνεται για τον σκύλο που δάγκωσε το παιδάκι; Αν μπορούσαν να έγραφαν στο νόμο οι κυνηγοί θα το είχαν κάνει, είναι το μόνο σίγουρο, απλά δυσκολεύονται λίγο γιατί τα αδέσποτα των πάρκων δεν μοιάζουν και δεν είναι φυσικά κυνηγόσκυλα.
Για την ώρα οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την φροντίδα και προστασία τους, οι διάφοροι «φιλόζωοι». Ο Δήμαρχος ευθύνεται που τα αφήνει να κυκλοφορούν αδέσποτα στα πάρκα.

Λογικό φαίνεται, όμως ο ίδιος παλαβονόμος που υποχρεώνει τους Δήμους να μαζέψουν τα αδέσποτα από τους κοινόχρηστους χώρους, τους επιβάλει να τα επανεντάξουν και μάλιστα ΑΜΕΣΑ στο οικείο τους περιβάλλον. Δηλαδή? Στα πάρκα, στις πλατείες και στα σχολεία. Και όποιος Δήμαρχος αναλαμβάνει τις ευθύνες τους και τα μαζεύει χωρίς να «τα επανεντάξει στο οικείο τους περιβάλλον» αντιμετωπίζει την οργή και τις καταγγελίες της όποιας κυρίας Μπεμπελάκη που τα αγαπά και τα φροντίζει.
Γι’ αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που όχι μόνο υπάρχουν αδέσποτα αλλά επιβάλουμε με νόμο την ύπαρξη και τη διατήρηση τους, για να στέλνουν καθημερινά παιδάκια στο νοσοκομείο από τις άγριες επιθέσεις τους.

Και όλα αυτά επειδή η κυρία Μπαρμπαλάκη και η κυρία Ζωοφιλάκη θέλουν να ανακαλύψουν τον τετράγωνο τροχό και να τον επιβάλουν στην Ελληνική πολιτεία.
Τα κατάφεραν όμως και αυτό είναι το πρόβλημα για το αστείο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ονομάζεται Ελλάδα. Επέβαλαν το πιο ηλίθιο κατασκεύασμα στον κόσμο που ονομάστηκε κιόλας νόμος από την Ελληνική Βουλή, με την οποία καθιερώνεται η παγκόσμια πατέντα του αδέσποτου σκύλου με πλήρη δικαιώματα επί της ζωής των ανθρώπων στις πλατείες και τα πάρκα της χώρας.

Και με όλα αυτά, με όλο το μυαλό και την πολιτική σοφία, οι υπουργοί της κυβέρνησης παίζουν τους φιλόζωους με τις αντίστοιχες κυρίες των φιλοζωικών. Με τον πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη να έχει πάρει πάνω του το μεγαλούργημα και τον κο Πέτσα να ανταγωνίζεται το κο Λιβάνιο για το ποιος θα πάρει το ψαλίδι που θα κόψει τα αρχ…ια των κυνηγετικών σκύλων. Επειδή τα αδέσποτα των Μπουμπουκάκηδων δαγκώνουν τα παιδάκια… Μα και αυτά τα παιδάκια όλα στα πάρκα θέλουν να παίζουν, δεν βλέπουν ότι εκεί υπάρχουν τα αδέσποτα της κας Μπιρμπιλάκη;

Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί, δεν χρειάζονται πολλές φωτογραφίες και πολλές συσκέψεις.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ από τα πάρκα, τις πλατείες και τις αυλές των σχολείων.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ. Όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο και μη κόσμο.
Οι δε φιλοζωικές οργανώσεις και οι φιλόζωοι των πάρκων έχουν πεδίο δόξης λαμπρό να αποδείξουν την αγάπη τους. Να τα πάρουν στο σπίτι τους και στην αυλή τους και να είναι πλέον οι υπεύθυνοι κηδεμόνες, όχι ιδιοκτήτες προς Θεού τέτοιος όρος είναι απαράδεκτος.

Κύριε Πρωθυπουργέ, καλές οι φωτογραφίες αγκαλιά με τα αδέσποτα, αλλά ακόμη καλύτερες οι φωτογραφίες με ένα παιδάκι που δεν θα το έχουν δαγκώσει τα αδέσποτα. Γιατί με τη φόρα που πήρατε, φοβάμαι ότι στο τέλος θα φορτωθείτε, και θα έχουν απόλυτο δίκιο οι πολίτες, και όλες τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στα παιδάκια της χώρας που είστε πρωθυπουργός.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζούμε, δεν υπάρχει τετράγωνος τροχός κε Πρωθυπουργέ, όπως και δεν υπάρχουν ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Αντιγράψτε το νόμο της Κύπρου, είναι και στα Ελληνικά γραμμένος δεν θα χρειαστεί ούτε μετάφραση ούτε βοήθεια από τη όποια κα Αδεσποτάκη. Η ζωή ενός παιδιού είναι πολύτιμη για να την αφήσουμε παιχνίδι στα χέρια «φιλόζωων» και στα δόντια των αδέσποτων που προστατεύουν.

Le ChasseurPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα