Αρχική iHunt.gr Τα αποτελεσματα του ΚΕΚ ανα νομο..ΤΕΛΙΚΑ

Τα αποτελεσματα του ΚΕΚ ανα νομο..ΤΕΛΙΚΑ

από iHunt Team
kek

demobanner

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ για μια ακόμη ακόμη εκλογική αναμέτρηση κατάφερε να διατηρήσει (είχε πολύ μικρές απώλειες) τις δυνάμεις του και είναι από τα λίγα κόμματα που κατάφερε κάτι τέτοιο. Μπορεί οι κρυφές ελπίδες των κυνηγών για εκλογή ευρωβουλευτή από το ΚΕΚ να μην εκπληρώθηκαν αλλά σίγουρα πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι “σοφοί” που καταδίκαζαν το ΚΕΚ σε συντριβή με ποσοστά της τάξης του 0,4%.Το ΚΕΚ έκανε ένα προεκλογικό αγώνα έντιμο, με πενιχρά μέσα και χωρίς καθόλου χρήματα και παρά τα “συναδελφικά” μαχαιρώματα κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια και να κάνει τους κυνηγούς υπερήφανους.

Οι κυνηγοί σε αυτές τις εκλογές είχαν την ευκαιρία να βροντοφωνάξουν παρών και να εκφραστούν μέσα από τη ψήφο τους. Δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκαν όλοι αυτή την ευκαιρία και το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης μέρας είναι πως θα μπορέσει το ΚΕΚ να εκμεταλλευθεί την μεγάλη δυναμική που φαίνεται να είναι ακόμη “εν ύπνωση”. 

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών με ενσωμάτωση 100,00 % έχουν ως εξής :

 Οι ψήφοι για το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ είναι 57.000 με ποσοστο 1,00%

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα του ΚΕΚ ανά νομό.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα