Αρχική iHunt.gr Τα μέτρα πήγαν…περίπατο: Γέμισαν οι παραλίες – αλλά το κυνήγι απαγορεύεται

Τα μέτρα πήγαν…περίπατο: Γέμισαν οι παραλίες – αλλά το κυνήγι απαγορεύεται

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πρώτη μέρα των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην Αττική με την ελληνική αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός για την περιφρούρηση της καραντίνας και οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Εκατοντάδες πολίτες έχουν βγει στο παραλιακό μέτωπο και όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ από το Καβούρι κάνουν μπάνιο, παίζουν ρακέτες και απολαμβάνουν τον ήλιο.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που δεν φορούν μάσκα παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ενώ πριν από λίγη ώρα είχε στηθεί υπαίθριο πάρτι, με μουσική.

Η ίδια εικόνα καταγράφεται και στον Φλοίσβο, όπου οι αστυνομικοί κάνουν ελέγχους σε πεζούς προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν στείλει το απαραίτητο SMS για τη μετακίνησή τους.

Κατά τα άλλα οι εμμονές του Σερίφη συνεχίζονται και το κυνήγι απαγορεύεται. Βλέπετε αυξάνει την κινητικότητα το κυνήγι σε αντίθεση με τη μετάβαση των πολιτών στις παραλίες που δεν την αυξάνει……..

Μόνο ο Σερίφης μπορεί να τα πει αυτά…….


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα