Αρχική iHunt.gr Τα πρωτα περδικακια απο το εκτροφειο στα Πραμαντα…ΦΩΤΟ

Τα πρωτα περδικακια απο το εκτροφειο στα Πραμαντα…ΦΩΤΟ

από iHunt Team
IMGP1109

demobanner

 Ξεκίνησε η διαδικασία εκτροφής της Ορεινής πέρδικας στο εκτροφείο της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας στα Πράμαντα και έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας.

 

Τα πρώτα περδικάκια που βγήκαν από τα αυγά είναι γεγονός. Οι νεοσσοί τοποθετήθηκαν ήδη στα ειδικά διαμορφωμένα κλουβιά όπου και θα παραμείνουν για ένα περίπου μήνα. 

 Βέβαια ήταν μόνο η αρχή καθώς αναμένουμε την εκκόλαψη και άλλων αυγών. Τα πουλιά που θα εκκολαφθούν θα χρησιμοποιηθούν ως γεννήτορες ώστε του χρόνου να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τα πρώτα πιστοποιημένα άτομα Ορεινής πέρδικας στους ορεινούς όγκους της Ηπείρου.   

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων για την πολύτιμη βοήθειά τους από την αρχή της προσπάθειάς μας έως και σήμερα.

 

Στη φωτογραφία είναι ο κ. Μπάμπης Μπρέχας και ο Ηλίας Παππάς από την Ε’ ΚΟΗ. Και οι δύο έχουν εργαστεί σκληρά για τη λειτουργία του εκτροφείου και τώρα ήρθε η ώρα να αποζημιωθούν με τα πρώτα περδικάκια. Δείτε VIDEO από τα εγκαίνεια του εκτροφείου. 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα