Αρχική iHunt.gr Τα φιλοθηραματικά της Ζ’ ΚΟΘ εξαρτώνται από την πειθαρχεία των προέδρων των ΚΣ στον κ. Μπαλατσό

Τα φιλοθηραματικά της Ζ’ ΚΟΘ εξαρτώνται από την πειθαρχεία των προέδρων των ΚΣ στον κ. Μπαλατσό

από iHunt Team
ks_karditsas_0

Με έγγραφό της Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας αναkοιnώνει ότι αδυνατεί να χρηματοδοτήσει τον ΚΣ Καρδίτσας με χ΄ρηματα που ήταν απαραίτητα για τα φιλοθηραματικά έργα του συλλόγου. Γιατί; Γιατί το ΔΣ της Ομοσπονδίας θέλει να κάνει τιμωρήσει τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας για την απόφαση που πήρε και επέλεξε διαφορετική ασφαλιστική εταιρεία από αυτή που είχε υποδείξει η Ομοσπονδία στην Γενική της Συνέλευση. Τιμωρεί δηλαδή τους Καρδιτσιώτες κυνηγούς! Και μάλιστα τους τιμωρεί με τέτοιο τρόπο που κάνει αδύνατη την πραγματοποίηση των φιλοθηραματικών έργων του συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΚΣ Καρδίτσας :

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας απέστειλε έγκαιρα ένα αιτιολογημένο έγγραφο προς την Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας, αιτούμενος την οικονομική ενίσχυση για την ευχερή υλοποίηση του φιλοθηραματικού του προγράμματος και των ανάλογων δράσεων στην τρέχουσα περίοδο.
 
 
Το αίτημα του ΚΣ Καρδίτσας
 
Το αίτημα, μάλιστα, είχε υποβληθεί, σε συνέχεια δηλώσεων της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, κατά την Τακτική Γενική της Συνέλευση, για χρηματοδοτήσεις φιλοθηραματικών δράσεων Συλλόγων μελών της και την παρότρυνση προς τα Προεδρεία, άμεσα να αποστείλουν τα τεκμηριωμένα σχετικά αιτήματα. Ο Σύλλογός μας απέστειλε το υπ’ αριθμ. 71/1-7-2016 έγγραφο αίτημα με Θέμα Οικονομική ενίσχυση για φιλοθηραματικά έργα με αναλυτική έκθεση των δράσεών του, αιτιολόγηση, τεκμηρίωση και εκτίμηση του σχετικού κόστους. 
 
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας όμως, σε συνέχεια του κλίματος που δημιούργησε σχετικά με το ζήτημα της ασφάλισης των κυνηγών της Θεσσαλίας, αποφάσισε και απέστειλε το υπ’ αριθμ. 370 /19-8-2016 έγγραφό της, με το οποίο τηλεγραφικά μας γνωρίζει ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να χρηματοδοτήσει το Σύλλογό μας για τις φιλοθηραματικές δράσεις του, τινάζοντας έτσι στον αέρα το πρόγραμμά μας. 
 
 
H απάντηση της Ζ’ΚΟΘ
 
Να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι ο Σύλλογός μας εκτελώντας το σχέδιο του προϋπολογισμού του και τις σχετικές αποφάσεις, αποστέλλει εγκαίρως και ανελλιπώς , όπως οφείλει, ως έκτακτη φιλοθηραματική εισφορά στην οικεία Ομοσπονδία το ποσό των 10€ για κάθε άδεια μέλους του , ενισχύοντας με αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ το ταμείο της τα τελευταία χρόνια. 
 
Καθίσταται προφανές, με δεδομένο και την οικονομική κρίση που στερεί αρκετά έσοδα από τις άδειες θήρας, ότι ο Σύλλογος θα στηριχθεί μόνο στις δικές του οικονομικές δυνατότητες για να υλοποιήσει το βασικό φιλοθηραματικό του πρόγραμμα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα