Αρχική iHunt.gr Τεμπη κλειστα από 5/11 εως 9/11

Τεμπη κλειστα από 5/11 εως 9/11

από iHunt Team
IMG_2383

demobanner

 Οι πρώτες μπεκάτσες εμφανίστηκαν, στη Βόρεια Ελλάδα οι φάσσες είναι αρκετές και πολλοί ήδη προγραμματίζουν το ταξίδι τους για τη Μακεδονία. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Όπως ανακοίνωσε ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε θα τεθεί σε ισχύ διακοπή κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών από 5 έως και 9 Νοεμβρίου 2012.

Την συγκεκριμένη περίοδο θα γίνουν προγραμματισμένες εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, για την ασφαλή εκτέλεση των οποίων είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Μόλις ανακοινωθούν θα σας ενημερώσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.grΗ ταλαιπωρία είναι μεγάλη και μεγαλύτερη επίσης είναι και η κατανάλωση σε καύσιμο που χρειάζεται για την παράκαμψη. 

 

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα