Αρχική iHunt.gr Τεταρτος Αγωνας με Μονοβολα στη Σαλαμινα

Τεταρτος Αγωνας με Μονοβολα στη Σαλαμινα

από iHunt Team
salamina

demobanner

 Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σαλαμίνας διοργανώνει αγώνα Σταθερού Στόχου με Μονόβολα και χάρτινο στόχο αγριογούρουνο στο σκοπευτήριο Σαλαμίνας την Κυριακή 21/07/2013.

 

Ώρα έναρξης: 09:00 π.μ // Κυριακή 21/07/2013

 Παράβολο συμμετοχής 20€

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι κατέχουν άδεια κατοχής Λειόκανου όπλου σε ισχύ και είναι υποχρεωμένοι να την έχουν μαζί τους την ημέρα του αγώνα.

 

Οι στόχοι θα είναι τοποθετημένοι στα 70 μέτρα απόσταση από το σημείο βολής. Θα είναι φτιαγμένοι από χαρτόνι με σκιαγραφημένο το σώμα του αγριογούρουνου το οποίο θα είναι χωρισμένο σε πόντους και τοποθετημένο πάνω σε μπάλες από άχυρο. 

Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετέχει σε 2 γύρους των πέντε (5) βολών και η βολή θα γίνει σε όρθια στάση.

 

Οι πέντε διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία μετά το πέρας των 2 γύρων, θα συμμετάσχουν στον τελικό στον οποίο θα έχουν δικαίωμα μιας (1) βολής, οι πόντοι της οποίας θα προστεθούν στο τελικό αποτέλεσμα και θα προκύψουν οι 3 νικητές.

 

Απαγορεύονται Magnum πυρομαχικά και διόπτρες σκόπευσης.

 Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει Shoot-off με μια βολή.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6944542654 – 6945948492 το αργότερο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία του αγώνα.

 

  

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα