Αρχική iHunt.gr Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου

από iHunt Team
fb_img_1550238477864

demobanner

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο κυνηγετικός σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου στα γραφεία του συλλόγου, εκτός από τους κυνηγούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Στεφοπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιβογιάννης Δημήτριος, Σούιπας Γεώργιος, Χάλαρη Σοφία πρόεδρος ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.
 
Επίσης το παρών έδωσαν από το συμβούλιο της Ζ κυνηγετικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας ο Πρόεδρος κ. Μπαλατσός Βαγγέλης ο γενικός γραμματέας Σιαφαρίκας Θανάσης και ο προϊστάμενος ομοσπονδιακής θηροφυλακής και εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλογου Βελεστίνου Στέργιος Συρτάδιωτης.
 
Το δασαρχείο εκπροσώπησαν η κυρία Στέλλα Μήτρη και η κυρία Ευαγγελία Γεωργακοπούλου. Το παρόν έδωσε ο. Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Μόσδρομος Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ Καραγιώργος Γεώργιος. Τον Σκοπευτικό Σύλλογο “Τευκρος” εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαμβακάς Δημήτρης και ο Γενικός γραμματέας Καρδάσης Δημήτρης.
 
Ο πρόεδρος Τίρχας Ιωάννης εκ μέρους του Δ. Σ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους. 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα