Αρχική iHunt.gr Την Τρίτη το ραντεβού της ΚΣΕ με τον κ. Τσιρώνη για τη νέα ρυθμιστική

Την Τρίτη το ραντεβού της ΚΣΕ με τον κ. Τσιρώνη για τη νέα ρυθμιστική

από iHunt Team
papado

Την Τρίτη 21 Ιουλίου καθορίστηκε το ραντεβού της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με τον αναπληρωτή υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Γιάννη Τσιρώνη. Μετά από έξι περίπου μήνες δέχθηκε ο κ. Τσιρώνης να συνομιλήσει με τους κυνηγούς . Είναι κάτι και αυτό, μια πρόοδος στο διαφαινόμενη ρήξη πολιτείας και κυνηγετικών οργανώσεων.
 
Την Τρίτη λοιπόν πολύ πιθανόν να αρχίσει μια διαπραγμάτευση μεταξύ υπουργείου και κυνηγετικών οργανώσεων.
 
Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Νίκος Παπαδόδημας θα κρατήσει τις κόκκινες γραμμές και δεν θα γίνουν συμβιβασμοί που παλαιότερα ούτε καν να ακούσουμε δεν θέλαμε.
 
Ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος θα υπερασπίσει τα κεκτημένα και τα δικαιώματα του Έλληνα κυνηγού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε θα παρασυρθεί από προτάσεις και υποσχέσεις που ενδέχεται και να καθοδηγούνται από συμφέροντα άλλων οργανώσεων. Σε κάθε τέτοια προσπάθεια θα είναι όλοι οι κυνηγοί στο πλευρό του.
 
Την Τρίτη αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα