Αρχική iHunt.gr Τι αλλαζει με τις αδειες θηρας

Τι αλλαζει με τις αδειες θηρας

από iHunt Team
Argentina Dove Hunting - 2 Shooters

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Πολύ κουβέντα έγινε τελευταία για τη διαδικασία έκδοσης και ανανέωσης των αδειών θήρας, για αυτό λοιπόν θεωρούμε ότι είναι σωστό να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. 

 

Νέοι κυνηγοί

 

Τα δασαρχεία σύντομα θα γνωστοποιήσουν (έχουν αρχίσει να γνωστοποιούν ήδη) στους κυνηγετικούς συλλόγους τις ημερομηνίες έναρξης της διαδικασίας και του νέου τρόπου εξετάσεων των νέων κυνηγών. Υπάρχουν νέα ερωτηματολόγια, ανανεωμένα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε(μαζί με τις απαντήσεις) από εδώ. Το ihunt.gr έφτιαξε τα ερωτηματολόγια σε διαδραστική μορφή έτσι ώστε να μπορέσουν οι νέοι κυνηγοί να  εκπαιδευτούν κατάλληλα πριν τις επίσημες εξετάσεις. Εδώ είναι τα ερωτηματολόγια :

 

Ερωτηματολόγιο   1

Ερωτηματολόγιο   2

Ερωτηματολόγιο   3

Ερωτηματολόγιο   4

Ερωτηματολόγιο   5

Ερωτηματολόγιο   6

Ερωτηματολόγιο   7

Ερωτηματολόγιο   8

Ερωτηματολόγιο   9

Ερωτηματολόγιο 10

 

Οι νέοι κυνηγοί θα πρέπει να απευθυνθούν σε σύλλογο που υπάγεται στο δασαρχείο της μόνιμης κατοικίας τους. 

 

Οι νέοι κυνηγοί επίσης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ θα παραλαμβάνουν τα νέα βιβλιάρια θήρας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

 

ΟΙ παλιοί κυνηγοί

 

Οι υπηρεσίες των δασαρχειων θεωρούν άδειες θήρας, αµέσως µετά τη έκδοση και δηµοσίευση των ετήσιων αποφάσεων του ΥΠΕΚΑ, περί καθορισµού των τελών έκδοσης αδειών κυνηγιού και του καθορισµού της ετήσιας συνδροµής των κυνηγών στους αναγνωρισµένους από το ΥΠΕΚΑ κυνηγετικούς συλλόγους, σύµφωνα µε το άρθρο 12 του Ν∆ 996/1971 και το άρθρου 262 του Ν.∆ 86/1969 όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 19 του N. 3170/2003 καθώς και το άρθρο 266 του Ν∆.86/1969 αντίστοιχα, ανεξάρτητα από την αντίστοιχη έκδοση και δηµοσίευση της ετήσιας ρυθµιστικής απόφασης για τη Θήρα.

 

Δεν θα γίνουν αλλαγές στα ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΘΗΡΑΣ των παλαιών κυνηγών. Οι παλιοί κυνηγοί θα παίρνουν νέα βιβλιάρια θήρας μόνο στην περίπτωση που γεμίσουν τα φύλλα του παλαιού βιβλιαρίου. Η διαδικασία για την ανανέωση των αδειών θήρας παραμένει η ίδια. 

 

Το μόνο που περιμένουμε είναι η έκδοση της νέας ρυθμιστικής από το ΥΠΕΚΑ. 

 

Και όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα του ihunt.gr, “ 31 ημέρες, 21 ώρες, 56 λεπτά και βραδυάζει……”

 

 

O iHunter

 

 


Σχετικά Άρθρα

5 σχόλια

ΧΡΗΣΤΟΣ 18 Ιουλίου, 2013 - 10:09

ειχα αδεια εδω και πολλα

ειχα αδεια εδω και πολλα χρονια περιπου 20 αλλα τα τελευταια 8 χρονια λογω προβληματος υγειας αλλα και οικονομικων δεν την ειχα ανανεωσει .Τωρα πρεπει να ξαναδωσο παλι εξετασεις η ισχυει και απλα πηγαινω να την ανανεωσο;;;; 

 

admin 18 Ιουλίου, 2013 - 10:13

Οι οδηγίες απο το υπουργείο

Οι οδηγίες απο το υπουργείο λένε ότι από φέτος όσοι δεν έχουν ανανεώσει την άδεια τους τα τελευταία επτά χρόνια θεωρούνται νέοι κυνηγοί και πρέπει να δώσουν εξετάσεις.

gghunt 18 Ιουλίου, 2013 - 21:10

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ: ΝΕΟ

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ: ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΘΗΡΑΣ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

admin 19 Ιουλίου, 2013 - 03:32

Φιλε μου το ιδιο δεν γινόταν

Φιλε μου το ιδιο δεν γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Όταν άλλαζαν τα ατομικά στοιχεία, όταν το βιβλιαράκι είχε σχιστεί ή βραχεί οι ΚΣ το άλλαζαν. Το ιδιο συνεχίζεται να γίνεται και τώρα. Απλά δεν θα ξαναεκδωθουν παλιαού τύπου βιβλιάρια θηρας. 

Anonymous 24 Οκτωβρίου, 2013 - 13:15

Πήγα σήμερα ν’ανανεώσω την

Πήγα σήμερα ν’ανανεώσω την άδεια μου και μου είπαν ότι επειδή έχω χρόνια να την ανανεώσω θα πρέπει να ξανακάνω όλη τη διαδικασία έκδοσης της άδειας θήρας (υπεύθυνη δήλωση, εξετάσεις, κλπ) λόγω κάποιας εγκυκλίου που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο 2013. Ξέρει κάνεις ποια είναι αυτή η εγκλύκλιος???

 

Ευχαριστώ,

Σπύρος

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα