Αρχική iHunt.gr Τι χαρτί συμπληρώνουμε για να πάμε κυνήγι

Τι χαρτί συμπληρώνουμε για να πάμε κυνήγι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τι χαρτί πρέπει να συμπληρώσουμε για να πάμε κυνήγι όσο διαρκεί το lock down;

  1. Χειρόγραφη ή εκτυπωμένη βεβαίωση τύπου Β με κωδικό 6 . Επίσης αντί για βεβαίωση μπορείτε να στείλετε SMS στο 13033 με κωδικό 6. Η βεβαίωση κίνησης αφορά κάθε μεμονωμένη κίνηση και μόνο αυτή, υπογράφεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, με προσωπική του ευθύνη, και περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας και τον τόπο προορισμού του πολίτη καθώς και τον συγκεκριμένο λόγο της μετακίνησης (π.χ. άσκηση θήρας).  Τη βεβαίωση μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ
  2. Άδεια θήρας σε ισχύ για την κυνηγετική περίοδο 2020-2021

Υπενθυμίζουμε ότι επιτρέπεται η μετακίνηση των κυνηγών ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

Δείτε την απόφαση που άρει την απαγόρευση μετακίνησης κυνηγών ΕΔΩ

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

4 σχόλια

Ζαφειριος .βαμβακουσης 25 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:30

ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΑ 3 …ΟΞΩ ΡΕ ΚΟΤΕΣ …ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΡΕΕΕΕ …. ???

Γιωργος 25 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:39

Τα λεφτα μας πισω.εχουμε βγαλει γενικη που θα παμε για κυνήγι στη παρνηθα για ελαφια?????

Greg 26 Δεκεμβρίου, 2020 - 01:22

Κοροϊδία εντός νομού λέει οι χιλιάδες κυνηγοί που έβγαλαν γενική άδεια κ μένουν Αττική που να κυνηγήσουν? Πάλι πρόχειρα το είδαν. Λύση θα ήταν η αυθημερόν μετακίνηση που δεν μπορείς να πηγαίνεις πολύ μακρυά θα υπήρχε αποσυμφόρηση κ το πολύ δύο άτομα έως λίγο έξω από το αστικό ιστό κ οχι μόνο το sms αλλά κ την άδεια κυνηγίου να δείχνουμε σε κάθε ελεγχο. Άλλωστε στην ύπαιθρο κ στο βουνό που ασκείται το κυνήγι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Επίσης κ θηροφυλακη είναι απαραίτητη αφού επιτρέπεται το κυνήγι. Σεβασμό στις αποφάσεις όχι προκλητικές ενέργειες κ να σκεφθούν κ την δυνατότητα εκτός του νομου. Με προσοχή γιατί κρινομαστεμετα από τόσες αντιδράσεις να μην δοθούν αφορμές για αρνητικες καταστασεις.μεχρι τις δέκα ημέρες που θα επανατοποθετηθεί το θεμα ελπιζουμε θετικά για το λίγο που απομένει μέχρι τη λήξη κ φέτος.Ελπιδα να έχουμε κ την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι καλά κ υγιείς με επάνοδο στην κανονικότητα .Καλή χρονιά με υγεία χαρά ευτυχία κ ποροκοπη για όλο τον κόσμο.

Δημήτρης 26 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:16

Πολύ σωστά τα λέει ο Greg.
Επειδή στην Αττική είναι δύσκολη και σχετικά επικίνδυνη η άσκηση κυνηγίου, λόγω πληθώρας κυνηγών ( το 50% όλης της επικράτειας μένουν στην Αττική) με ελάχιστους ελεύθερους χώρους, μια πρόταση θα μπορούσε είναι.
Η μονοήμερη μετακίνηση σε άλλο νομό ακόμη και από ένα άτομο γιατί έτσι είναι πολύ πιο δύσκολη η διάδοση του ιού σε άλλους νομούς και θά υπάχειι ταυτόχρονα μια σχετική αποσυμφόρηση στην Αττική. Αλλιώς φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει , ένα ΣΚ με πολυάριθμους κυνηγούς στους περιορισμένους κυνηγότοπους! Η ΚΣΕ πρέπει να κάνει τις σχετικές παρεμβάσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα