Αρχική iHunt.gr Τον Μαρτιο οι αγωνες ιχνηλασιας του ΟΦΕΙ

Τον Μαρτιο οι αγωνες ιχνηλασιας του ΟΦΕΙ

από iHunt Team
ofei

demobanner

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη διοργανώνει τους 3ους Αγώνες Εργασίας Ιχνηλατών στο όρος ΑΙΓΑΛΕΩ στις 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014. Θα λάβουν μέρος 16 κυναγωγοί στις κατηγορίες:, «ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ», «ΖΕΥΓΑΡΙ», «ΑΓΕΛΗ» με Ελληνικούς Ιχνηλάτες εγγεγραμμένους στα γενεαλόγια του ΚΟΕ, ΒΕΑ-1,ΒΕΑ-2,ΒΕΑ-3,ΒΕΚ.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ» του ΟΦΕΙ. Θήραμα θα είναι ο λαγός και ο κάθε κυναγωγός θα τρέξει μόνο μία φορά.
 
Κάθε σκύλος που θα λάβει μέρος , πρέπει να φέρει απαραιτήτως microchip και θα συνοδεύεται από το βιβλιάριο υγείας του, όπου θα αναγράφονται όλα τα εμβόλια και θα βεβαιώνονται με υπογραφή και σφραγίδα κτηνιάτρου.
 
Αν λάβει μέρος κάποιος κυναγωγός με «ΑΓΕΛΗ», θα πρέπει να φροντίσει ώστε κάθε σκύλος να φέρει περιλαίμιο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ χρώματος, για να διευκολύνονται οι Κριτές.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν με e-mail ή FAX ή ταχυδρομικά με απλό γράμμα όχι συστημένο, μέχρι 15 2-2014. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, για τους 16 και τους 3 αναπληρωματικούς 
 
Οι κυναγωγοί φέρουν κάθε ευθύνη για την ασφάλεια των σκύλων τους από κλοπή ή απώλεια, καθώς και για ατυχήματα που τυχόν θα συμβούν.
 
Οι Κριτές θα είναι δύο και καθένας θα κρίνει μέχρι 8 ζευγάρια ή μονούς σκύλους ή αγέλες. Η κλήρωση για τη σειρά που θα τρέξουν οι κυναγωγοί θα γίνει το Σάββατο το βράδυ.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα