Αρχική iHunt.gr Το γλέντι της Γουρουνοπαρέας Μαινάλου για τα 20 χρόνια της …VIDEO

Το γλέντι της Γουρουνοπαρέας Μαινάλου για τα 20 χρόνια της …VIDEO

από iHunt Team
goyroynopara_15_22

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια ξεχωριστή εκδήλωση για του κυνηγούς του Μαινάλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην Πιάνα και συγκεκριμένα στον χώρο «Καλύβα». 
 
Για μία ακόμα χρονιά τηρήθηκε η παράδοση και παραμονή της έναρξης του κυνηγιού για τον αγριόχοιρο «η Γουρουνοπαρέα του Μαινάλου» διοργάνωσε μια βραδιά με πλούσια εδέσματα, ώστε να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του συλλόγου.
 

Παρόντες στο γλέντι ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος είναι και μέλος του συλλόγου, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θοδωρής Καραλής, ο ΔΣ Κώστας Τζιούμης και ο διευθυντής της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Παρασκευόπουλος.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Δημόπουλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε μια καλή κυνηγετική χρόνια με προσοχή και πολλά θηράματα. Επίσης, βράβευσε μαζί με τον ταμεία του συλλόγου τον κ. Τατούλη και τον κ. Ρουμελιώτη για την προσφορά τους και την πολλή αγάπη τους απέναντι στους κυνηγούς.
 
Ο περιφερειάρχης στην ομιλία του ευχαρίστησε τους κυνηγούς για την όλη τους δραστηριότητα, επειδή, όπως υπογράμμισε, αποτελούν δείγμα παρέας. Η προσφορά τους είπε ότι πολύ μεγάλη και προσφέρουν πολλά τον τόπο, βοηθώντας όπου και αν τους ζητηθεί. Για την εφετινή περίοδο ανέφερε ότι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα υποστήριξης της πέρδικας και όλων των ειδών που μειώνεται ο πληθυσμός τους, προκειμένου να ενισχύσουν την παραγωγική διαδικασία και να μην χαθούν τα σημαντικά αυτά είδη στην Περιφέρεια.
 
Ο κ. Γιαννακούρας στη δήλωσή του ανέφερε ότι είναι απαραίτητο να χρωματίζουμε την άχαρη ζωή μας με τέτοιες στιγμές χαλάρωσης, μαζί με φίλους και πατριώτες και επίσης ευχήθηκε «καλό βόλι».
 
Ο κ. Ρουμελιώτης, μετά τη βράβευση, ευχαρίστησε όλους τους κυνηγούς για τη στήριξή τους. Με παρέμβαση της Περιφέρειας τόνισε ότι δούλεψε το σκοπευτήριο της Τρίπολης, που είναι το μόνο μαζί με του Βόλου που λειτουργούν. Μεταξύ των άλλων έργων, ο κ. Ρουμελιώτης είπε ότι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκινούν εργασίες στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.
 
Ο κ. Καραλής είπε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στους κυνηγούς και εξέφρασε τη βούλησή του να συντρέξει τόσο στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων, όσο και να βοηθήσει τον σύλλογο και, φυσικά, και το σκοπευτήριο.
 
Έφη Καστραντά
 
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα