Αρχική » Grid with Sidebar » Το εξωπραγματικό αγροτικό της TESLA βγήκε στους δρόμους….VIDEO

Το εξωπραγματικό αγροτικό της TESLA βγήκε στους δρόμους….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά τα περιπετειώδη αποκαλυπτήρια, το Cybertruck κυκλοφορεί και αναστατώνει τους δρόμους του Los Angeles.
 
Δεν είναι μια και δύο οι αναφορές από ανθρώπους που «πέτυχαν» το Cybertruck στο δρόμο τους και το τράβηξαν φωτογραφίες και video. Ο «θόρυβος» γύρω από το νέο δημιούργημα της Tesla, συντηρείται με την παρουσία του στους δρόμους και τον Elon Musk πίσω από το τιμόνι του. Πρόσφατα ο Musk επισκέφτηκε ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια στο Malibu, προκειμένου να δείξει το Cybertruck στον ηθοποιό Edward Norton, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για το νέο μοντέλο της Tesla.
 
 
Μάλιστα κατά την αναχώρηση του Cybertruck από το parking του εστιατορίου, ο Musk παρέσυρε και ένα πλαστικό κώνο που ήταν στην άκρη της εξόδου, χωρίς να δείχνει πως το κατάλαβε. Η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε να παθαίνει τίποτα, ούτε το αυτοκίνητο αλλά ούτε και ο κώνος. Στη συνέχεια, η παρουσία του Cybertruck στους δρόμους καταγράφτηκε επανειλημμένα από άλλους οδηγούς και επιβάτες που βρέθηκαν στην ίδια διαδρομή, και τράβηξαν video για την απροσδόκητη αυτή συνάντηση.
 
Υπάρχει ήδη club ιδιοκτητών του Cybetruck, στο οποίο κοινοποιούνται όλες οι εικόνες και τα video από τις εμφανίσεις του ιδιαίτερου αυτού ηλεκτρικού pick up, που ζυγίζει 6.350 κιλά και μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του φτάνει έως και τα 805 χιλιόμετρα.
 

SVESTONOF

Πηγή : https://www.newsauto.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ