Αρχική iHunt.gr Το Κομμα Ελληνων κυνηγων στην τηλεοραση του ALPHA….VIDEO

Το Κομμα Ελληνων κυνηγων στην τηλεοραση του ALPHA….VIDEO

από iHunt Team
arabatzis

demobanner

Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και με συμμετοχή σε όλα τα  ψηφοδέλτια του Κ.Ε.Κ, ο Γιώργος Αραμπατζής επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει  το κίνημα στην τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA για τις Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014.
 
Ο Γιώργος Αραμπατζής είναι ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του κυνηγιού στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Συμμετέχει ενεργά στις Κυνηγετικές Οργανώσεις δυο δεκαετίες και εκδίδει άδεια στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Πειραιά.
 
Έχει εκπροσωπήσει το ΚΕΚ σε πολλές εργασίες της διακομματικής INTERGROUP του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσκεκλημένος Γάλλων Ευρωβουλευτών.  Μιλάει άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά και είναι διπλωματούχος της αρχιτεκτονικής σχολής Παρισίων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Θηραματοβιολόγων  U.I.G.B. 
 
Διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους Προέδρους των Ευρωπαϊκών Κυνηγετικών Οργανώσεων και όραμα του είναι να ιδρυθεί το μουσείο της φύσης και του κυνηγιού διότι η στη χώρα της θεάς Άρτεμις δεν υπάρχει μουσείο σε αντίθεση με όλες τις άλλες άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέλη της Ε.Ε.
 
Το πλούσιο βιογραφικό του εγγυάται μια ικανή και αποτελεσματική εκπροσώπηση στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. Δείτε το video…
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα