Αρχική iHunt.gr Το κυνήγι εν μέσω κορωνοϊού….VIDEO

Το κυνήγι εν μέσω κορωνοϊού….VIDEO

από iHunt Team

demobanner

Διανύουμε το δεύτερο μήνα μετά το τέλος της κυνηγετικής περιόδου και πολλοί μπορούν να θεωρούν ότι όλα σταματούν μετά το πέρας της κυνηγετικής περιόδου και γίνεται επανεκκίνηση με την έναρξη της επόμενης.

Δεν είναι όμως έτσι. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων δουλεύει ακατάπαυστα για να μπορέσουμε όλοι εμείς να βρεθούμε ξανά στους κυνηγότοπους στις 20 Αυγούστου.

Θηροφύλακες, επιστημονικοί συνεργάτες και μέλη διοικητικών συμβουλίων των κυνηγετικών οργανώσεων είναι στις επάλξεις συντάσσοντας μελέτες, κάνοντας καταμετρήσεις και φυσικά προστατεύοντας τους κυνηγότοπους από λαθροθήρες ώστε να μπορέσουν να αναπαραχθούν.

Ειδικά φέτος με τον κορωνοϊό να έχει παραλύσει τα πάντα οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να δουλεύουν έχοντας στο βάθος του μυαλού τους κάτι ακόμη.

Έχουν στο μυαλό τους αυτό που επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι ένα νέο κύμα του φονικού ιού μπορεί να χτυπήσει τον επόμενο χειμώνα.

Δείτε τι λέει για όλα αυτά ο πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος….

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα