Αρχική iHunt.gr Το κυνηγι στο στοχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυνηγι στο στοχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.

από iHunt Team
syriza

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

ΟΙ θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το κυνήγι ήταν ανέκαθεν εχθρικές. Τώρα όμως επισημοποιείται. Διαβάστε στο link που ακολουθεί το Σχέδιο προγραμματικού κειμένου προς διαβούλευση του Τμήματος Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα  αντικυνηγετικού μένους από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι και το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος :

SVESTONOF
“Κυνήγι
 
Αυστηρή εφαρμογή κείμενης νομοθεσίας περί κυνηγετικών αδειών.
 
Περαιτέρω περιορισμός της κυνηγετικής δραστηριότητας, χρονικά/χωρικά.
 
Δημιουργία νέων/επέκταση υφιστάμενων πάρκων προστατευόμενης άγριας ζωής.
 
Ουσιαστική πάταξη λαθροθηρίας με αυτόφωρες διαδικασίες/αύξηση προστίμων/αποτελεσματικότερη φύλαξη.
 
Τακτικοί έλεγχοι για εξακρίβωση προϊόντων λαθροθηρίας σε καταστήματα εστίασης/πώλησης κρέατος και υπαίθριες αγορές/ αυστηροποίηση ποινών.
 
Αναβάθμιση της θηροφυλακής, μη εξαρτώμενης από το κυνηγετικό λόμπι. Κατάργηση διατάξεων με τις οποίες παραχωρούνται δημόσιες εξουσίες σε ιδιωτικούς φορείς στον τομέα της δασοφυλακής-θηροφυλακής.”
 
ΜΕ λίγα λόγια :
 
1. Κατάργηση της θηροφυλακής
2. Περισσότερα Καταφύγια Άγριας Ζωής
 
και το κυριότερο
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 
 
Φανταστείτε ότι αυτά τα λένε προεκλογικά. Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Στο χέρι μας είναι να μην συρρικνώσουμε το κυνήγι εξαιτίας ορισμένων.
 

O iHunter

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα