Αρχική iHunt.gr Το νεο SUV της SKODA

Το νεο SUV της SKODA

από iHunt Team
Skoda-Snowman-SUV-2016

demobanner

 Μετά τα Rapid και Octavia, την ανανέωση του Superb αλλά και την αναμενόμενη νέα Fabia, θα έρθει η σειρά ενός μεσαίου SUV για τη Skoda. Ενός οχήματος ελεύθερου χρόνου, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το Yeti. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ονομάζεται Snowman και θα είναι έτοιμο τη διετία 2015-2016.

Το νέο μοντέλο της Skoda θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το επόμενο Tiguan, έχοντας μήκος λίγο πάνω από τα 4,5 m και μεταξόνιο άνω των 2,6 m. Θα υπάρξουν εκδόσεις τόσο 4×4 όσο και με κίνηση αποκλειστικά στον εμπρός άξονα. Επίσης, εξετάζεται η δυνατότητα τοποθέτησης – προαιρετικά – και τρίτης σειράς καθισμάτων για τη διαμόρφωση επταθέσιας διάταξης του εσωτερικού.

Όσον αφορά τη γκάμα των κινητήρων, θα περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα TSI και TDI, με εκδόσεις βέβαια που θα πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται ο 1.4 TSI με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, αλλά και υβριδική έκδοση. Το προσθιοκίνητο Snowman με το βασικό κινητήρα diesel αναμένεται να καταναλώνει κάτω από 5 lt/100 km και να εκπέμπει κάτω από 120 g. CO2 ανά km.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία είναι δημιουργία του Larson για τη γερμανική έκδοση του Auto Bild. Σε αυτή φαίνεται η νέα εταιρική μάσκα – γνώρισμα της Skoda, που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα.Newsauto.gr

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα