Αρχική iHunt.gr Το νόμπελ Ιατρικής στον Hardαλιά…….

Το νόμπελ Ιατρικής στον Hardαλιά…….

από iHunt Team

demobanner

Χιλιάδες γιατροί και βιολόγοι αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του κορονοιού. Εργαστήρια και δοκιμές νυχθημερόν, αναλύσεις επί αναλύσεων για τον τρόπο μετάδοσης του ιού και την ανακάλυψη του σωτήριου εμβολίου, διεξάγονται χωρίς ούτε ένα λεπτό διακοπής.

Λίγα κατάφεραν όλα αυτά τα γατάκια της επιστήμης. Εδώ σε μας, μόνος του ο Σερίφης το έλυσε το θέμα με τη μία, αλλά δυστυχώς, επειδή μισούν το σπουδαίο έθνος μας, και τον Σερίφη εννοείται, δεν αναγνωρίζεται το σπουδαίο επιστημονικό του έργο.

Ο μεγάλος αυτός στοχαστής, ένας πραγματικός ογκόλιθος της Ελληνιστικής επιστήμης, ο νέος τρισμέγιστος Ιπποκράτης και Θείος Ασκληπιός μαζί, ο σκληρός (Hard) Νίκ δε Γκρίκ ή Hard-alias στην καθομιλουμένη, έλυσε τον γρίφο που ταλαιπωρεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα τόσους μήνες. Ανακάλυψε τον τρόπο μετάδοσης του κορονοιού και με τις σωτήριες αποφάσεις του σώζει την χώρα μας και την ανθρωπότητα.

Ο ιός αυτός διαδίδεται, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις αποφάσεις του Σερίφη γιατί ακόμη είναι σε μυστικό στάδιο η τεκμηρίωση των ενεργειών του, από δύο κρίσιμα αντικείμενα, που φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τον κορονοιό. Φαινομενικά, γιατί μετά από την ανακάλυψη του Νίκ, που θα του αποφέρει τουλάχιστον το νόμπελ ιατρικής, ευθύνονται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας.

Τα αγκίστρια των ψαράδων και τα σκάγια των κυνηγών είναι αυτά που ευθύνονται για την διασπορά του κορονοιού. Το είδε ο μέγας Νίκ δε Γκρίκ αυτό σαν όραμα, σαν όνειρο, σαν μια αποκάλυψη εξ ουρανού, μικρή σημασία έχει. Το κυριότερο είναι ότι το πίστεψε ο ίδιος και στη συνέχεια επέβαλε την πίστη του αυτή στα γατάκια των γιατρών που παριστάνουν τους σπουδαίους με τις επιτροπές τους.

Τι να μας πούν και οι γιατροί μπροστά σε έναν μεγάλο στοχαστή που ανακάλυψε τη λυδία λίθο του κορονοιού. Τι ξέρουν αυτοί από σκάγια και αγκίστρια.

Έχει πέσει μια τύφλωση σε όλους τους επιστήμονες του κόσμου και αφήνουν κυνηγούς και ψαράδες να διασπείρουν τον κορονοιό στις χώρες τους, ενώ στη ηρωική πατρίδα του Καραγκιόζη, που θα αποτελεί σε λίγο χώρα αναφοράς και ύμνων για τη σωτήρια ανακάλυψη, βρέθηκε η λύση.

Μπορεί να μαζευτούν και εκατό πολίτες ο ένας πάνω στον άλλο στην παραλία. Μπορούν να παίζουν ρακέτες και τα πουλάκια τους ακόμη σε εκατό τετραγωνικά μέτρα. Κανένα πρόβλημα, αφού έχουν πάρει την άδεια του Hard-alias και συμπλήρωσαν το Β6. Δεν πρόκειται να υπάρξει κίνδυνος από τον κορονοιό. Μόλις εμφανιστεί στον ορίζοντα όμως ένας ψαράς με αγκίστρια και βαρίδια μολύβδινα, (εδώ είναι το μυστικό και μη γελάτε ανίδεοι, και τα σκάγια από μολύβι είναι) τότε πρέπει να επέμβει η αστυνομία και να συλληφθεί ο επικίνδυνος κακοποιός. Γιατί στο Β6 δεν γράφει για ψαράδες.

Μπορεί να κάνουν βόλτες εκατό ποδηλάτες στο βουνό ή στην πόλη ο ένας πάνω στον άλλο. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για κορονοιό, αφού εγγυάται ο μεγάλος Νίκ και τον σωτήριο έντυπο με το Β6. Αν εμφανιστεί όμως ένας κυνηγός με το όπλο του αυτό σημαίνει απόλυτη καταστροφή και ο κορονοιός θα διασπαρθεί στην κοινωνία με την ταχύτητα του φωτός. Φταίνε τα σκάγια που είναι μολύβδινα και γι’ αυτό ο μεγάλος Νίκ επέβαλε την απαγόρευση κυκλοφορίας των κυνηγών.

Μαζεύονται εκατό άτομα στις εκκλησίες για να κοινωνήσουν? Κανένα πρόβλημα αφού κανείς κυνηγός με τα επικίνδυνα μολύβδινα σκάγια και όπλα δεν υπάρχει , ούτε ψαράς με τα αγκίστρια του. Αυτοί διασπείρουν τον ιό στους πιστούς αφού δεν μπορούν να συμπληρώσουν ένα Β6, που είναι το μόνο έντυπο που σκοτώνει τον ιό..

Τέτοια μεγάλη ανακάλυψη και δεν δίνει κανείς την πρέπουσα σημασία? Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι οι Έλληνες. Δεν μπορεί ένα γνήσιο τέκνο της πατρίδος του Καραγκιόζη να ανακαλύπτει την σωτηρία της ανθρωπότητας και να μην αναγνωρίζεται η παγκόσμια προσφορά του.

Ένα νόμπελ, τουλάχιστον, πέρα από α αγάλματα, είναι απαραίτητο. Της ιατρικής, της Χημείας, της Βιολογίας…. άτι τελοσπάντων αντάξιο της μεγαλειώδους προσφοράς του Νίκ στην ανθρωπότητα.

Ας είναι και της Βλακείας. Δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι νόμπελ. Μετά την σπουδαία ανακάλυψη που θα στείλει την κυβέρνηση απο κεί που ήρθε στις εκλογές, μόνο το νόμπελ μπορεί να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στον Νικ δε Χάρντ, τον Σερίφη των Βαλκανίων.

Και μετά το νόμπελ που θα του αποδοθεί με μέγιστες τιμές, μπορεί να ονειρευτεί τις επόμενες λαμπρές σελίδες. Ο θώκος ενός δημάρχου, ενός περιφερειάρχου ακόμη καλύτερα, θα λαμπρύνεται με το δοξαστικό νόμπελ.

Να μη ξεχάσει μόνο να ανακηρύξει, όχι αποπυρηνικοποιημένη ζώνη την περιφέρεια Αττικής όπως οι πολιτικοί του πολιτικοί πρόγονοι, αλλά μια βίγκαν περιφέρεια. Αυτό που δεν κατάφερε ο θλιβερός γιωργάκης με τις μαριλίζες και τις μπιρμπίλαινες έχει μια ευκαιρία, στα όνειρα του να το καταφέρει.

Γιατί με τις αποφάσεις και τις πράξεις του ,το μόνο που θα καταφέρει τελικά είναι να έχει την τύχη του γιωργάκη και των κηπουρών του.

Το κακό της ιστορίας είναι ότι θα έχει την ίδια τύχη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που στήριξε την τύχη του πάνω του.

Επ αυτού δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Νόμπελ ήθελαν, Νόμπελ θα πάρουν. Βλακείας.

Τι τις θέλουν τις ψήφους?

Le Chasseur

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

28 σχόλια

Capt. Smith 10 Ιανουαρίου, 2021 - 22:18

Επιεικώς ανόητο & κακόγουστο το άρθρο αφού βλακώδως στόχοποιεί τον Χαρδαοιά που σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τα μέτρα που εισηγήται μια επιτροπή 40 επιστημόνων. Σωστά ή λάθος τα μέτρα αποφασίζονται από άλλους και ο Χαρδαλιάς τα ανακοινώνει. Συνεπώς παρά την δυσαρέσκεια μας θα πρέπει να μην χάνουμε το μέτρο γία να κάνουμε αντιπολίτευση…κάνουμε ζημιά στο κυνήγι

Ζαφειριος .βαμβακουσης 10 Ιανουαρίου, 2021 - 22:28

ΟΞΩ …ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 10 Ιανουαρίου, 2021 - 23:04

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Ζαφειριος .βαμβακουσης 10 Ιανουαρίου, 2021 - 23:04

ΑΑΑΑΑ. .!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΠΕΛ….!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ ….Η- ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ…Η’ ΙΑΤΡΙΚΗΣ….!!!!! ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ …..ΤΟ. ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ….!!!!!!!

Le Chasseur 10 Ιανουαρίου, 2021 - 23:13

Κάλμα Κάπτεν Νίκ….Κατέβασε το κόντρα φλόκο και τον παπαφίγκο.

Κανένας γιατρός δεν είπε ποτέ ότι αν βγούμε στο βουνό για κυνήγι κινδυνεύουμε εμείς ή οι λαγοί.
Το αντίθετο φωνάζουν και δημοσίως πολλοί εξ αυτών..
Ο Σερίφης Νίκ με τους βοηθούς του το αποφάσισε . Και πήρε η μπάλα τους ψαράδες και τους παπάδες για ξεκάρφωμα. Δεν υπήρξε καμιά απόφαση 40 γιατρών για απαγόρευση κυνηγιού…
Αν ο Μητσοτάκης αποφάσισε να μετατρέψει τη νέα δημοκρατία σε κόμμα οικολόγων εναλλακτικών και βίγκαν ποδηλατών είναι δικαίωμα του και ο σερίφης τον εκπροσωπεί επάξια.
Αν διαφωνεί και δεν μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται εν ονόματι του ακόμη χειρότερα για τον ίδιο. Το ότι επέλεξε τον Αμυρά όμως για υπουργό κυνηγιού δείχνει που πάει ο πράγμα.

Και δεν χρειάζεται να στηρίξει κανείς τους κανονικούς αντικυνηγούς του σύριζα για να τιμωρήσει τον μητσοτάκη …Απλή αναλογική έχουμε….Θα κλάψουν πολλές μανούλες νεοδημοκρατών βουλευτών.
Μαύρο δαγκωτό…..

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 10 Ιανουαρίου, 2021 - 23:31

Προϊστάμενο, δεν έχει;;;;;;;;;;;;;;

Capt. Smith 11 Ιανουαρίου, 2021 - 00:02

Μην έχετε μανία καταδίωξης!!!!! Μέσα στο χαμό μιας τέτοιας πανδημίας είναι φυσικό να γίνονται και λάθη..Από λάθος μέτρα χάθηκαν τεράστια έσοδα αδικαιολόγητα …Όσο για την απλή αναλογική τρίχες κατσαρές!!! Δεν θα βγει κυβέρνηση στις πρώτες εκλογές και θα γίνουν δεύτερες με ενισχυμένη αναλογική που έχει ήδη ψηφιστεί. Αλήθεια πόσοι από τους 170000 κυνηγούς πιστεύετε ότι θα ψηφίσουν τελικά με μόνο κριτήριο την απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών λόγω κόρονόιου;

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 00:22

ΑΑΑΑ..!! ΚΑΙ ΚΑΠΤΕΝ…. ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ…!!! ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.000.ΤΑ. 9.999.700. ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ….ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…!!! ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕ…. ΔΩΣΕ…!!!

Dimitris 11 Ιανουαρίου, 2021 - 00:26

Παιδιά αν καταφέρνει ένας διορισμένος υπάλληλος να παίρνει αποφάσεις και ας βρίσκεται σε θέση υπουργού αν μπορεί να παίρνει αποφάσεις τότε η δουλειά πάει αλλού και τα πράγματα είναι επικίνδυνα πλέον όχι μόνο για το κυνήγι.αν αποκαλύφθει κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε που πάει η δουλειά?

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 00:47

ΠΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ??? ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ” Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.” ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ….ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ” Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.”…….400.000.χιλ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΝΗΓΩΝ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΙΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. 70 % .ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ…ΨΑΡΑΔΩΝ…….ΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ. ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ…!!!!! ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ. ΑΠΟ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. …..ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ …ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ……..!!!!

Κώστας 11 Ιανουαρίου, 2021 - 01:09

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩ Ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΝΤΡΟΠΗ….
ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΠΡΑΞΗ….

Παναγης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 01:21

Αριστο το κειμενο….πραγματι καραγκιωζης των καραγιωζηδων…και χατζατζαρης ο κουλης…θα φανε τετοιο μαυρο που θα το φυσανε και δε θα κρυωνει….η αδικια δε συγχωρηται….και παρακαλω ολους τους κυνηγους και ψαραδες σαν ενας απλος και αγνωστος πολιτης: καμια ψηφος σε αυτους τους ρεμπεσκεδες….καμια μα καμισ…μπροστα μας θα τα βρουμε…ολοι νομιμα εξω και εμεις στους καναπεδες…πραγματι μαγαλη αδικια…

ΠΑΣΧΑΛΗΣ 11 Ιανουαρίου, 2021 - 03:39

Και για ποιούς ΄΄100 πιστούς που κοινωνούν” μας λέει?Οι ιεροί ναοί είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ!Και πριν δλδ επιτρέπονταν ΕΝΝΙΑ άνθρωποι όλοι κι όλοι…Τι ανακρίβειες είναι αυτές,ΕΠΙΤΗΔΕΣ τις γράφει?

Παναγιώτης Παντελάκης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 05:25

O Χαρδαλιάς είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην προκειμένη περίπτωση.Είναι το πρόθυμο εκτελεστικό όργανο.Ο δεσμοφύλακας στο γκουλάγκ της Σιβηρίας, ή ο βασανιστής στην υπόγα της κομαντατούρ της ΓΚΕΣΤΑΠΟ, που ζουν για να απολαμβάνουν τον βασανισμό των αντιφρονούντων και την δική τους υπερεξουσία πάνω σε ψυχές και κορμιά.Ο Capt. Smith έχει απόλυτο δίκιο: “Αλήθεια πόσοι από τους 170000 κυνηγούς πιστεύετε ότι θα ψηφίσουν τελικά με μόνο κριτήριο την απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών λόγω κόρονόιου;” .Η φράση αυτή εύστοχα καταδεικνύει τη μαλακία που δέρνει τον Ελληνα διαχρονικά.Δηλαδή έπρεπε να κάνουμε Πρωθυπουργό τον Κούλη για να μας αποδείξει οτι είναι ανίκανος.Δε μπορούσαμε να το καταλάβουμε χωρίς να τον ψηφίσουμε.Όπως και πριν καναμε τον Τσίπρα με ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.46 χρόνια πάμε απο ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί μας γα..νε ασάλιωτα, εμείς λέμε ευχαριστώ και τους ξαναφηφίζουμε εκ περιτροπής.Τι ακριβώς ελπίζουμε καλύτερο άραγε?Καλά μας κάνουν λοιπόν.Ας κάτσουμε τώρα, καθώς καθαρίζουμε μηχανικά το ατουφέκιστο όπλο μας, να απολαύσουμε της εικόνες απο την Πάρνηθα,το Τατοϊ,το παραλιακό μέτωπο με τους χιλιάδες συνωστισμένους συμπολίτες μας, εκεί που ο κορωνοϊός δεν μεταδιδεται γιατί και στις επόμενες εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός.
Το κυνήγι να ζήσουμε να το θυμόμαστε…

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 10:08

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΤΕΝ..ΟΤΙ “ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ..” ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ…..ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ….!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…..!!! ΑΑΑΑ.ΚΑΙ. .ΦΙΛΕ… !!!!! ΟΣΟ ΖΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΥΝΗΓΙ…!!!

ηλιοπουλος κων 11 Ιανουαρίου, 2021 - 11:34

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ Η ΚΑΜΙΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ…….ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙΗ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ!!!!

EYΑΓΓΕΛΟΣ Π. 11 Ιανουαρίου, 2021 - 11:56

Tα πράγματα είναι απλά,σ’αυτή την κυβέρνηση της ΝΔ υπάρχουν άνθρωποι που κατέχουν σημαντικές θέσεις κ έχουν λόγω στις σοβαρές αποφάσεις οι οποίοι πολύ απλά μισούν το κυνήγι.Μπορεί να είναι ο σερίφης,η γυναίκα του σερίφη ή οποιοσδήποτε άλλος…Όπως κ να έχει όσο αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί με την πρώτη ευκαιρία θα απαγορεύουν το κυνήγι και θα κάνουν οτι μπορούν να το σταματήσουν τελείως.Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια κ ο καθένας απο εμάς τους κυνηγούς όταν θα έρθει η ώρα ας πράξει τα δέοντα…

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 11:58

ΣΕ ΠΟΛΗ ΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ..ΔΗΜ..ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΕΡΑΚΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ….,ΟΣΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΥΝΗΓΙ….ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ…!!! ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ….. !!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ…..ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ…ΔΕΝ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ….!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 13:07

ΚΥΡΙΟΙ…ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ. ΤΕΧΝΩΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ… “ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩΝ.”” ..ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΣΧΝΑΜΕ ΕΙΔΗ 25.000χιλ..ΜΕΛΗ….. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ….ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ… ΑΛΛΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ .ΨΑΡΟΝΤ..ΧΑΛΑΡΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ..!!!!

Ηλιας 11 Ιανουαρίου, 2021 - 14:46

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ. @@@@@@…….ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΚΑΣ….Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΣΕ ….ΧΑΣΑΜΕ…

Dimitris 11 Ιανουαρίου, 2021 - 15:01

αν κανουμε τελικα κομμα κλεισιμο της κσε ειναι ανοιχτη πληγη!Στα ευκολα ηταν παντα διπλα μας οταν χρειαστηκε να κανει απλα την δουλεια της για το αυτονοητο οχι δεν τα καταφερε αλλα δεν εκανε τιποτα!εχει να ανεβασει κατι στην σελιδα της απο 2/1/21 αφου μετα την επιστροφη της θηροφυλακης θεωρει οτι ολα ειναι ο.κ και μετα το περας της κυνηγετικης χρονιας θα γινει λαληστατη αλλα τελειωσαμε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 11 Ιανουαρίου, 2021 - 15:11

Aναφορικά με σχόλια του τύπου – οι λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν για τα μέτρα και όχι η κυβέρνηση και ο μεταξικός χωροφύλαξ Νίκος Χαρδαλιάς- να πούμε ότι από καιρό η Επιτροπή δεν έχει αρνητική εισήγηση για το κυνήγι και την ερασιτεχνική αλιεία.Εξάλλου σε άλλο κυνηγετικό σάιτ προχθές,δημοσιεύθηκε η απάντηση της κ. Παγώνη στο REAL FM,όταν ρωτήθηκε για ποιό λόγο έχει απαγορευθεί η μετακίνηση για ψάρεμα και για κυνήγι και απάντησε πως οι λοιμωξιολόγοι ουδέποτε έδωσαν τέτοια εισήγηση και δεν ξέρει με ποιών εντολή συμβαίνει αυτό το πράγμα.Το μαρτύριο που τραβάνε χιλιάδες κυνηγοί και ερασιτέχνες αλιείς έχουν ονοματεπώνυμα και συγκεκριμμένες στοχεύσεις.Όταν έρθει θα λογαριαστούμε,δε ξεχνούμε.

Παναγιώτης Παντελακης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 15:45

Φίλε Ζαφείρη και συνάδελφοι που συμμετέχετε, το “έχει δίκιο” πήγαινε για τον “Καπτεν” στο ότι ξεχνάμε ευκολα σαν λαός και πιθανότατα παρά τα όσα λένε τώρα οι πιο πολλοι, στις επόμενες εκλογές πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισουν (έχει ξανασυμβεί,σωστά?).Εξαλλου προσωπικά δεν κρύβομαι και το έγραψα και σε παλαιότερο σχολιο.Ψηφιζα κάποτε ΝΔ και μόνο ΝΔ και από όταν ξύπνησα,πριν από δέκα περίπου χρόνια,ρίχνω στις εκλογές όλων των τύπων ΑΚΥΡΟ.Ψηφο σε κανέναν π..στη εδώ και χρονια.Οσο για το “να ζήσουμε να το θυμόμαστε” πιστεύω ότι και εσύ βλέπεις ότι το πάμε να το κηδεψουμε.Τωρα φίλε το αν από εκεί και πέρα θα τους γράψουμε όλους στα αρχ..δια μας και θα κυνηγάμε όπως,όπου,εάν και οταν μπορούμε,είναι αλλο θεμα καθώς και μια μεγάλη παγίδα στην οποία πιθανώς ηδη υπολογιζουν για να πετύχουν την καθολική και οριστική νίκη τους πάνω μας.Ζαφειρη διάβασε καλά την ανάρτηση που έκανα για την ατομική ασφαλιση.Σου ξέφυγαν κάποιες λεπτομέρειες μαλλον.Για να δούμε λίγο και το κίνημα στο Facebook που έγραψες.Εγω προσωπικά θα προσπαθήσω να συμμετάσχω αν και δεν χρησιμοποιώ σοσιαλ μιντια.Να εισαι καλα Ζαφείρη και όλοι οι συνάδελφοι.

Παναγιώτης Παντελακης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 16:09

Επίσης ένα τελευταίο σχόλιο.Οσες φορές κατέβηκε το ΚΕΚ σε εκλογές και ήταν την εποχή που ψήφιζα ΝΔ δαγκωτο σαν το τυφλό γομάρι,άφηνα τη ΝΔ στην άκρη και ψήφιζα ΚΕΚ.Και επειδή μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι εξωγήινος αλλά εμείς όχι, η ΚΣΕ έχει κάνει τα εξής τρία καλά στο κυνήγι εκ των οποίων και τα τρία μισά.
α.Προγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ.( Συμμετέχω ανελλιπώς τα 12 από τα 25 χρόνια που κυνηγάω με άδεια).Ψαξτε να δειτε πόσοι από τους 170000 χιλιάδες κυνηγούς που κλαίνε τώρα από την Καρδαρά με το χυμένο γάλα, συμμετέχουν.Θα αυτομουτωθειτε.Χρεωνεται μισό γιατί δεν έγινε υποχρεωτική η συμμετοχή.
β.Θηραματικες μελέτες,μεγάλο μέρος των οποίων στηρίζεται στο (α) και είναι προαπαιτούμενο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την ετήσια έκδοση της ρυθμιστικής.Χρεωνεται μισό γιατί είναι κρατική υποχρέωση.
γ.Θηροφυλακη και αυτή (θηροφυλαξη) προαπαιτουμενη.Χρεωνεται μισό γιατί είναι κρατική υποχρέωση και ο πιο άμεσος λόγος που τα συλλογικά όργανα έπεσαν οικονομικα έξω.
Αυτά τα τρία είτε με ΚΣΕ,είτε με ΚΕΚ είτε με ότι άλλο θέλετε την επόμενη ημέρα πρέπει να είναι εξασφαλισμένα.Αλλιως κάνουμε ο καθένας ότι μας κατεβάσει η γκλάβα μας και θα καθυστερήσουμε ολίγον τι την κηδεία.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο:Το κυνήγι να ζήσουμε να το θυμόμαστε, γιατί αυτοί που έρχονται μετά από εμάς δε θα το γνωρισουν να το θυμούνται…

Capt. Smith 11 Ιανουαρίου, 2021 - 17:27

Πιθανότατα δεν έγινε αντιληπτό τι ήθελα να πω με την ανάρτησή μου… Ο Χαρδαλιάς δεν είναι αυτός που αποφασίζει τι μέτρα θα εφαρμοστούν, μάλλον είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Εάν λάβετε δε υπ’ όψη τα εντελώς άστοχα μέτρα που πάρθηκαν κατά καιρούς είναι φανερό ότι δεν είναι αντί-κυνηγητικό μένος αλλά απόσταση από την κοινωνία και αγνοία της πραγματικής οικονομίας. Το καλοκαίρι βάλανε στην ίδια μοίρα τα ξενυχτάδικα και τα ορθάδικα τα beach bar, και τις συναυλίες με την εστίαση… έτσι κλαρινογαμπροί και καυλ@ραπανα πήδαγαν ο ένας πάνω στον άλλο και την πλήρωσαν οι σοβαροί επαγγελματίες και εργαζόμενοι στα εστιατόρια που μπορούσαν να λειτουργούν με όλους τους κανόνες ασφαλείας. ‘Αφήσαν να μπουν τηγανοκέφαλοι με πλαστά Covid πιστοποιητικά, Σέρβοι, Βούλγαροι και ασύδοτα βόριο-ευρωπαίοι χωρίς τεστ και τους παπα-μουζαχεντίν να κάνουν του κεφαλιού τους. Δεν θέμα λοιπόν αντί κυνηγών αλλά απόστασης από την κοινωνία και την ζωή κοινών θνητών και συνεπώς ανικανότητα να πάρουν τα σωστά μέτρα. Όσο αναφορά τις επόμενες εκλογές επιμένω ότι ελάχιστο ποσοστό από τους 170000 νόμιμους κυνηγούς θα ψηφίσει με γνώμονα την απαγόρευση του κυνηγιού αλλά μάλλον με γνώμονα «το μη χείρον βέλτιστο»
Όσο για το άρθρο, επιτρέψετε μου να έχω την άποψή μου…

Ζαφειριος .βαμβακουσης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 21:12

ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ …ΤΑ ΙΔΙΑ…!!!

Παναγιώτης Παντελακης 11 Ιανουαρίου, 2021 - 23:41

Εννοείται πως ο καθένας έχει,πρέπει να έχει, προσωπική άποψη και να μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα.Οπως και ο καθένας πρέπει να μπορεί να ασκήσει ελεύθερα κριτική.Αλλιως να τα μαζέψουμε να φεύγουμε για Β.Κορεα και με αρχηγό τον Κιμ…

zeus 13 Ιανουαρίου, 2021 - 00:10

Δεν φταιει ο χαρδαλιας …Οτι του πουν λεει ο ανθρωπος…Το καραβι παει ακυβερνητο!!!! Εχουμε θεμα..Δεν χρειαζεται να εχει βγαλει κανεις το πολυτεχνιο για να το καταλαβει… Και να θυμαστε εχουμε να δουμε πατατες ακομη να γινονται ….χαχαχαχα!!!….Και οι ποιο βλακες ειμαστε εμεις οι κυνηγοι που δεν μπορουμε να οργανωθουμε….Λογια μονο και μετα τα ξεχναμε ολα!!!! και μας παιζουν μια χουφτα αντικυνηγοι…καλα να παθουμε !!!!! Να βρασω που ειμαστε 170 η 200.000 και τι να λεει ….οι αντικυνηγοι περνουν στα χερια τους θεσεις κλειδια και υπουργεια και εμεις μετριωμαστε ακομη για το ποσοι ειμαστε….

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα