Αρχική iHunt.gr Το πρόγραμμα των αγώνων του Τροπαίου Πολυκανδριώτη

Το πρόγραμμα των αγώνων του Τροπαίου Πολυκανδριώτη

από iHunt Team
petroperdika-2

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ξεικάνει αύριο η σειρά αγώνων σε πετροπέδικα που διοργανώνει ο ΟΚΑΔΕ,  με την ονομασία Τρόπαιο Φ. Πολυκανδριώτης Α.Κ.Ι και Ε.Κ.Ι, ένα τουρνουά αγώνων Βουνού που έχει γίνει θεσμός.
 
Από τα σημαντικότερα και δυσκολότερα κυνοτεχνικά τεστ όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σύμφωνα με τα λεγόμενα Ελλήνων και ξένων κυνόφιλων που έχουν παρακολουθήσει τα τερέν διεξαγωγής των αγώνων.
 
Φέτος η πανέμορφη οροσειρά της Πίνδου θα φιλοξενήσει τα Σέττερ και Πόιντερ που θα ξεδιπλώσουν τα χαρίσματά τους και ελπίζουμε σε όσους τυχερούς βρεθούν κοντά, να τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές .
 
Μέσα από τα τρία διήμερα θα γίνει και η επιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού που φέτος έχουμε την τιμή για λογαριασμό της Κύπρου να φιλοξενούμε στην χώρα μας στις 23-24 Σεπτεμβρίου.
 
Τέλος παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να μην προπονούν από τις 25 Αυγούστου στα τερέν που θα διεξαχθούν οι αγώνες.
 
Αναλυτικά ο τόπος και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων :
 
  • 2-3 Σεπτεμβρίου 2017, Πρακτικό Κυνήγι σε ορεινή πέρδικα με απονομή CACT-CACIT στην ΖΕΣ Κρανιάς Καλαμπάκας και στην ΖΕΣ Δέσης Τρικάλων σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Τρικάλων.
  • 9-10 Σεπτεμβρίου 2017, Πρακτικό Κυνήγι σε ορεινή πέρδικα με απονομή CACT-CACIT στην ΖΕΣ  Βουτσικάκι Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας.
  • 16-17 Σεπτεμβρίου 2017, Πρακτικό Κυνήγι σε ορεινή πέρδικα με απονομή CACT-CACIT στον ελ.κυνηγότοπο Βουτσικάκι Καρδίτσας και στον ελ.κυνηγότοπο Βλασίου-Πετρίλου Μουζακίου σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας.
 
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (12μ.μ) πριν από κάθε αγώνα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα