Αρχική iHunt.gr Το Τρόπαιο Κουτεντάκης στον Λαγκαδά

Το Τρόπαιο Κουτεντάκης στον Λαγκαδά

από iHunt Team
pointer

demobanner

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μια και το σιτάρι δεν έχει βγει αλλά και σε συνδυασμό με τα σκληρά τερέν λόγω ανομβρίας και πρωινού πάγου διοργανώθηκαν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου οι τελευταίοι αγώνες του Ομίλου Πόιντερ και Σέττερ για το 2015.
 
Η δυσκολία του αγώνα στα κοπάδια μετατρέπει τη δοκιμασία των σκύλων ακόμα πιο δύσκολη αλλά και συνάμα και πολύ πιο ενδιαφέρουσα, γιατί μόνο μέσα από δύσκολες δοκιμασίες ξεχωρίζουν οι μεγάλοι σκύλοι και σίγουρα τα Σέττερ και Πόιντερ που παρουσιάζονται στους αγώνες αυτούς είναι πάνω από τον μέσο όρο.
 
Μόνο μέσα από δύσκολες δοκιμασίες ξεχωρίζουν οι μεγάλοι σκύλοι και σίγουρα τα Σέττερ και Πόιντερ που παρουσιάζονται στους αγώνες αυτούς είναι πάνω από τον μέσο όρο
 
Ερευνα κυνηγιού
 
Στην Ερευνα Κυνηγιού την παράσταση έκλεψε ο Max Gialtron με κυναγωγό τον Αγγελο Γονιδάκη και ιδιοκτήτη τον κ. Χαλκίτη που ήταν και ο νικητής του Τροπαίου με  τρία  1ος Εξαίρετος CACΤ-CACIT που δόθηκαν από τρεις διαφορετικούς κριτές κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι και ήρθε να συνεχίσει την εξαίρετη πορεία που είχε  στα Τερέν της Σερβία καθώς πρωταγωνιστούσε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα σχεδόν κάθε μέρα.
 
Υπήρχαν όμως και άλλοι σκύλοι που παρουσιάστηκαν στο ανώτατο επίπεδο όπως ο Bulos del Zagnis- Duda που είχε στεφθεί Αναπληρωματικός Πρωταθλητής Ευρώπης στο βουνό με κυναγωγό τον Γιάννη Παυλίδη  και ιδιοκτήτη τον κ. Αθανασιάδη γνωστό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και πήρε 1ος Εξαίρετος CACΤ-RCACIT.
 
Ο νικητής του Saladini Pilastri Alex βαθμολογήθηκε με 2ος Εξαίρετος  RCACT, με κυναγωγό τον Παναγιώτη Κοσμά και ιδιοκτήτη τον κ. Τσίρμπη.
 
Ο Max Gialtron με κυναγωγό τον Αγγελο Γονιδάκη και ιδιοκτήτη τον κ. Χαλκίτη που ήταν και ο νικητής του Τροπαίου με τρία 1ος Εξαίρετος CACΤ-CACIT.
 
Και τέλος ο Ζerbi που βαθμολογήθηκε με με 2ος Εξαίρετος RCACT-RCACIT,  ένα Σέττερ που παρουσιάζεται στο ανώτατο επίπεδο τόσο στα Τερέν της εργασίας όσο και της μορφολογίας με κυναγωγό τον Αγγελο Γονιδάκη και ιδιοκτήτη τον κ. Γεωργακόπουλο. Καλές εντυπώσεις άφησε και ένα ποιοτικό νεαρό Σέττερ με κυναγωγό του Δημήτρη Παχή  και ιδιοκτήτη τον κ. Καβαδία ο Kavadias Omiros που στους αγώνες του ΚΟΕ που πραγματοποίθηκαν ενδιάμεσα στο δικό μας τριήμερο απέσπασε ένα 2ος Εξαίρετος  RCACT-RCACIT και το αναφέρω λόγω του νεαρού της ηλικία.
 
Εύχομαι να μας απασχολήσει και αυτός ευχάριστα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ο Ciro Sirtouf με κυναγωγό τον Παναγιώτη Κοσμά και ιδιοκτήτη τον κ. Παπαδημητρίου που και τις τρεις μέρες μπήκε στη βαθμολογία με Εξαίρετος.
 
Ευχάριστη επιστροφή στα Τερέν και του κ. Δ. Παναγόπουλου που κατάφερε την τελευταία μέρα να αποσπάσει και δύο αποτελέσματα με τα Σέττερ Paolo el del Astro με Εξαίρετος του ιδιοκτήτη  κ. Λάσκαρη αλλά και τη νεαρή Aska el del Astro με Πολύ Καλός.
 
Μεγάλη έρευνα
 
Στη Μεγάλη Ερευνα μετά τον περσινό τραυματισμό του επανέκαμψε και γύρισε για να πάρει και το Τρόπαιο ο Cielo Sirtouf με κυναγωγό τον κ. Μαυρίδη και ιδιοκτήτρια την κ. Στακτοπούλου με 1ος Εξαίρετος CACT-CACIT.
Πόιντερ και Σέττερ στον κάμπο 
 
Συγχαρητήρια τόσο σε κυναγωγό αλλά ιδιαιτέρως στην κτηνίατρο και ιδιοκτήτρια του Cielo που τον πίστεψε και δεν τον άφησε να τελειώσει άδοξα την καριέρα του.
 
 
Από τα Πόιντερ ξεχώρισε η Perla με κυναγωγό τον κ. Μανωλάκη και ιδιοκτήτη τον κ. Πάντα η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει ένα CQN τη δεύτερη ημέρα με μία εξαίρετη διαδρομή αλλά έφυγε κάποια μέτρα παραπάνω στην ακινησία  ενώ την ημέρα που αγώνας ανήκε στον ΚΟΕ εξασφάλισε το 1ος Εξαίρετος CACT-CACIT.
Επίσης, ξεχώρισε το Πόιντερ κο Raikal Park με ιδιοκτήτη τον κ. Χρήστου και κυναγωγό τον Μανωλάκη.
 
Κάπως έτσι τελείωσαν για το 2015 οι κυνοφιλικές δοκιμασίες του Ομίλου Πόιντερ και Σέττερ και εύχομαι και ελπίζω για το 2016 υγεία πάνω απ’ όλα  για όλο τον κόσμο αλλά και για τα Σέττερ και Πόιντερ μια και το 2015 δεν ήταν και τόσο τυχερό αφού χάσαμε τον Rapakoulias Genesis Iason των κ. Ραπακούλια/Παπαδόπουλου, τον Gianni del duda που ταλαιπωρείται από την ανίατη νόσο των κ. Κοσμά/Πάτση αλλά και το τελευταίο μεγάλο απόκτημα των κ. Γονιδάκη/Κλωνάρη Mondo del Sargiadae που έπαθε ρήξη χιαστών και μπορεί να μην ξαναπαρουσιαστεί.
Πόιντερ και Σέττερ στον κάμπο 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12/2015
 
ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΤΕΡΕΝ 1
Κριτές: Μολφέτας-Φραγγίδης.
 
1ος Εξαίρετος CACT.RCACIT Bulos Zagni del Duda E.S. Klaus Παυλίδης

2ος Πολύ Καλός Dynamite Simeons Team E.S. Παχής
 
3ος Πολύ Καλός Me-Dentis Crystal E.S. Μεντές
 
ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΤΕΡΕΝ 2
Κριτές: Miljkovic-Θεοχάρης.

1ος Εξαίρετος CACT.CACIT Max ton Gialtron E.S. Χαλκίτης Γονιδάκης

2ος Εξαίρετος RCACT Alex Ε.S. Τζίρμπης Κοσμάς

3ος Εξαίρετος Cima Sirtouf E.S. Κλωνάρης Γονιδάκης
 
Εξαίρετος Ciro Sirtouf E.S. Παπαδημητρίου Κοσμάς
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΕΡΕΝ 1
Κριτές: Nikolic-Mitrovic-Χριστάκος.
Κανένας σκύλος στην βαθμολογία.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/12/2015
 
ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΤΕΡΕΝ 2.
Κριτές: Βασσάλος-Miljkovic.

1ος Εξ. CACT.CACIT Max ton Gialtron E.S. Χαλκίτης Γονιδάκης

2ος Εξ. RCACT.RCACIT Zerbi E.S. Γεωργακόπουλος Γονιδάκης

3ος Εξαίρετος Alex Ε.S. Τζίρμπης Κοσμάς

Εξαίρετος Ciro Sirtouf E.S. Παπαδημητρίου Κοσμάς

Εξαίρετος Dynamite Simeons Team E.S. Παχής
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΕΡΕΝ 1
Κριτές: Γκουζούνας- Nikolic-Mitrovic.

CQN Perla Poin. Πάντας Μανωλάκης

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12/2015.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΤΕΡΕΝ 2.
Κριτές: Γκουζούνας-Βασσάλος.

1ος Εξ. CACT.CACIT Max ton Gialtron E.S. Χαλκίτης Γονιδάκης

2ος Εξαίρετος Ciro Sirtouf E.S. Παπαδημητρίου Κοσμάς

3ος Εξαίρετος Paolo el del Astro E.S. Λάσκαρης Παναγόπουλος

Πολύ Καλός Aska el del Astro E.S. Παναγόπουλος
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΕΡΕΝ 1
Κριτές: Μαγουλάς-Τζάλλας-Χριστάκος.

1ος Εξ. CACT.CACIT Cielo Sirtouf E.S. Στακτοπούλου Μαυρίδης

2ος Εξαίρετος Legolas Di Ioannina Poin.Δακουτρός-Φωτεινός Παυλίδης
 
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
Max ton Gialtron E.S. Χαλκίτης Γονιδάκης

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Cielo Sirtouf E.S. Στακτοπούλου Μαυρίδης
 
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα