Αρχική iHunt.gr Το Nissan Navara…σε έκδοση GT-R

Το Nissan Navara…σε έκδοση GT-R

από iHunt Team

Πολλοί θα μιλήσουν για ένα κακόγουστο αστείο όμως σε κάθε περίπτωση η ψηφιακή απεικόνιση ενός pick-up που βασίζεται στο Nissan GT-R αποδεικνύει πως η φαντασία είναι αχαλίνωτη.

Η Nissan ανήκει αναμφίβολα στις εταιρίες με την πιο πλούσια ιστορία στα pick-up πολλά από τα οποία μάλιστα έχουν γίνει αντικείμενα λατρείας από τους οπαδούς των JDM. Πάντως μέχρι σήμερα η ιαπωνική εταιρία δεν έχει δείξει σημάδια διάθεσης να μπλέξει την παράδοσή της στα pick-up με αυτή στα sports cars.

Βέβαια μια δημοσκόπηση στην αγορά των ΗΠΑ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έδειχνε ότι η Nissan ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφθεί μια τέτοια προοπτική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι αμερικάνοι δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη στα δυνατά pick-up με πιο ξεκάθαρο σπορ χαρακτήρα με πιο χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των εκδόσεων Raptor των Ford Ranger και F-150.

Πάντως η φαντασία του σχεδιαστή που δημιούργησε την ψηφιακή απεικόνιση ενός pick-up της Nissan με αναμφισβήτητο σπορ χαρακτήρα είναι μάλλον παραπάνω από τραβηγμένη. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως οι άνθρωποι της Nissan θα σκεφτόντουσαν έστω και σαν πρωταπριλιάτικο αστείο να δημιουργήσουν έναν Godzilla με καρότσα. Πάντως ακόμα και αν κάτι τέτοιο γινόταν πραγματικότητα είμαστε σίγουροι πως οι ιάπωνες θα κατάφερναν να δώσουν ακόμα και σε ένα pick-up το ταλέντο να σε αφήνει άφωνο με τις επιδόσεις και τις δυνατότητες στο δρόμο.

Πηγή : https://www.newsauto.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

You may also like

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα