Αρχική iHunt.gr Τράπεζα αίματος από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Τράπεζα αίματος από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

από iHunt Team
trapeza_aimatos_amaliada

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την δική του τράπεζα αίματος ίδρυσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από σχετική απόφαση που πάρθηκε τις περασμένες ημέρες. Συγκεκριμένα έπειτα από σχετική πρόταση που εισηγήθηκα στο Δ.Σ.  του συλλόγου μας στο τελευταίο συμβούλιο,. θεώρησα απαραίτητο, να υλοποιηθεί μια τέτοια ενέργεια, μιας και αποτελούσε πάγιο αίτημα αρκετών μελών μας και σε παλαιότερες διοικήσεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υλοποιηθεί. Αλλά είναι μέγιστης σημασίας για όλους μας, μιας και όλοι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή να χρειαστούμε αίμα για οποιοδήποτε λόγο.
 
Έτσι τις περασμένες ημέρες, επικοινώνησα με το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών για τις λεπτομέρειες και προχωρήσαμε στην Δημιουργία της δικής μας Τράπεζας Αίματος , την Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Έπειτα από όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, που χρειάστηκε να κάνουμε, πιστοποιήθηκε την Παρασκευή ο λογαριασμός που ανοίξαμε επονόματι του συλλόγου μας, του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας ενώ παράλληλα μετά και την τελευταία επικοινωνία που είχα με το Εθνικό μητρώο αιμοδοτών, πήραμε και ως σύλλογος και τον αριθμό μητρώου μας. Έτσι, η Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας είναι πλέον γεγονός και  πήρε σάρκα και οστά, ενώ το επόμενο διάστημα, θα συνεννοηθούμε και με το νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να διοργανώσουμε την δική μας εθελοντική αιμοδοσία, ενώ μέχρι τότε, όποιος από τα μέλη μας επιθυμεί να συμμετάσχει ή να πάρει περισσότερες πληροφορίες, για την εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας. 
 
Θεωρώ πως είναι μια κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, μια κίνηση ζωής γιατί καλώς ή κακώς δυστυχώς αίμα χρειάζονται καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας για πολλούς και διάφορους λόγους (ατυχήματα, ασθένειες, χειρουργικές επεμβάσεις κτλ.). Ο σύλλογος μας, έχει την δυναμική από πλευράς ατόμων-μελών και μπορεί να καλύψει κι αυτός με τον τρόπο του, ανάγκες σε αίμα που ενδεχομένως χρειαστεί κάποιος ευρισκόμενος σε ανάγκη.
 
Ανάλογες δράσεις θα υλοποιηθούν και στο μέλλον που στόχο έχουν την ικανοποίηση των κυνηγών μελών μας, με κάθε τρόπο που περνάει από το χέρι μας. Είμαστε εδώ , δίπλα στα μέλη μας για αυτά και τον σύλλογο μας. 
 
Κώστας Μουσάς, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα