Αρχική iHunt.gr Τράπηκε σε φυγή λαθροθήρας μετά από έλεγχο στην Μεσσηνία

Τράπηκε σε φυγή λαθροθήρας μετά από έλεγχο στην Μεσσηνία

από iHunt Team
39053397_1564173690354963_3525592667348008960_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Γιαννακόπουλος Γεώργιος και Μπάκας Βασίλειος σε συνεργασία με τον Δασοφύλακα του Δασονομείου Μεσσήνης κ. Κανελλόπουλο Παναγιώτη κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους στην ευρύτερη περιοχή Δήμου Μεσσήνης και συγκεκριμένα στην περιοχή ‘Λιθαράκια’ περί ώρα 21:50 εντόπισαν ένα όχημα και προέβησαν στο προβλεπόμενο έλεγχο.
 
Διαπίστωσαν ότι επέβαινε σε αυτό ένα άτομο και ότι στο πίσω κάθισμα υπήρχε κυνηγετική καραμπίνα, εκτός θήκης, η οποία μάλιστα ήταν γεμάτη με τρία φυσίγγια κατάλληλα για θήρα αγριόχοιρου. Το άτομο αυτό δήλωσε τα στοιχεία του αλλά όταν κατάλαβε ότι θα υποστεί τις εκ του νόμου προβλεπόμενες συνέπειες (αυτόφωρο κ.τ.λ.) αρνήθηκε να παραδώσει το όπλο και τράπηκε σε φυγή.  Ενημερώθηκε άμεσα το Α/Τ Μεσσήνης και ξεκίνησε η αυτόφωρη διαδικασία. 
 
Στη συνέχεια ακολούθησε η κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας και υπεβλήθη η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα