Αρχική iHunt.gr Τρίκαλα: 38χρονη χήνα διεκδικεί μία θέση στο Γκίνες…VIDEO

Τρίκαλα: 38χρονη χήνα διεκδικεί μία θέση στο Γκίνες…VIDEO

από iHunt Team

demobanner

Ζει στα Τρίκαλα εδώ και 38 χρόνια και φέρεται να είναι η γηραιότερη χήνα στον κόσμο! Μέλη της οικογένειας του χωριού Πηνειάδα φροντίζουν το αγαπημένο τους πτηνό, ταΐζοντας το στο στόμα, φέρνοντας μνήμες του μακρινού παρελθόντος…

Κι αυτό επειδή η αγάπη της οικογένειας του γιατρού Αχιλλέα Κούμπου για τη χήνα αυτή από τα Τρίκαλα είναι απεριόριστη, καθώς δεν είναι λίγες οι μνήμες και τα βιώματα που συνδέουν τα μέλη της με το πτηνό της αυλής.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο 38χρονος «Χήνος» όπως τον αποκαλούσαν τα τρία παιδιά της οικογένειας, μπορεί να αποτελεί τη γηραιότερη χήνα του πλανήτη.

Ο «Χήνος» παρά τα προβλήματα υγείας λόγω της μεγάλης ηλικίας αντέχει. Μπορεί η όρασή του να έχει χαθεί εντελώς, αλλά υπάρχουν δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα που το φροντίζουν: η μητέρα του γιατρού, αλλά και τα τρία ενήλικα πλέον αδέλφια τους, όταν επισκέπτονται το πατρικό τους.

Τον ταΐζουν ακόμη και στο στόμα κι ο «Χήνος» δέχεται την αγάπη με ευχαρίστηση.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει ενέργειες έτσι ώστε ο… υπερήλικας να λάβει επάξια μια θέση στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα