Αρχική iHunt.gr Τρίτη σύλληψη σε μια εβδομάδα για λαθροθηρία με συρματοθηλιές

Τρίτη σύλληψη σε μια εβδομάδα για λαθροθηρία με συρματοθηλιές

από iHunt Team
telia

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η τρίτη σύλληψη κατά σειρά μέσα σε μια εβδομάδα από τους θηροφύλακες μας, παρακαλούμε ολους που γνωρίζουν κατι που μπορεί να βοηθήσει για τη πετάξει της λαθροθηρίας να μας ενημερώσουν. 
 
Είπαμε ότι όλοι αυτοί που προσβάλλουν την εικόνα του νόμιμου κυνηγού για να φάνε ενα κιλό κρέας είναι ενα βήμα για να βρεθούν απέναντι στο νομό και να δικαστούν.
 
Την Παρασκευή 04/08/17 και ώρα 20:10, συνελήφθησαν από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Λασιθίου, σε συνεργασία με τους θηροφύλακες των κυνηγετικών συλλόγων Νεάπολης, Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου 2 άτομα για την τοποθέτηση συρματοπαγίδων (τέλια) για λαγούς. Η σύλληψη έλαβε χώρα στα σύνορα της περιοχής ευθύνης των Κυνηγετικών Συλλόγων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας. Οι “τελάδες” πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που έβαζαν τις συρματοπαγίδες. Σ’ έρευνα που έγινε στη γύρω περιοχή βρέθηκαν κα κατασχέθηκαν 6 συνολικά στημένες συρματοπαγίδες.
 
Συντάχθηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα