Αρχική iHunt.gr Τραγωδία σε χωριό της Θεσσαλίας μετά την αποκάλυψη νεαρού ότι είναι χορτοφάγος

Τραγωδία σε χωριό της Θεσσαλίας μετά την αποκάλυψη νεαρού ότι είναι χορτοφάγος

από iHunt Team
pateras-xortofagou

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα χωριό της Θεσσαλίας, μετά την αποκάλυψη ενός νεαρού ότι είναι χορτοφάγος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας 25χρονος νεαρός που είχε πάει στο χωριό της οικογένειας του για τις γιορτές, αρνήθηκε στο οικογενειακό τραπέζι να φάει κρέας, ανακοινώνοντας ότι είναι χορτοφάγος.
 
«Επικράτησε πανδαιμόνιο» λέει ένας συγγενής του νεαρού που βρισκόταν στο τραπέζι. «Η μητέρα του χτυπούσε το χέρι της στο στήθος φωνάζοντας «τι κακό ήταν αυτό που μας βρήκε χρονιάρες μέρες», ο πατέρας του δακρυσμένος είχε μείνει ακίνητος με απλανές βλέμμα, μια θεία χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο. Η γιαγιά σηκώθηκε και άρχισε να ψέλνει Τη Υπερμάχω αλλά έχει αλτσχάιμερ, το κάνει συχνά.»
 
Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα έκανε και δεύτερο για όσους δεν είχαν ενημερωθεί με τον πρώτο. Ορισμένοι κάτοικοι μάλιστα άκουγαν για πρώτη φορά τη λέξη, όπως κάποιοι ηλικιωμένοι στο καφενείο. «Χορτουφάγους; Τρώει χόρτα δηλαδή; Βουσκάει;» είπε χαρακτηριστικά ένας παππούς, ενώ όταν του εξήγησαν άρχισε να κουνάει οργισμένος τη μαγκούρα του, φωνάζοντας ότι μόνο στην κατοχή έτρωγαν χόρτα γιατί δεν υπήρχε κρέας.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σπίτι έχει μεταβεί και ο παπάς του χωριού κουβαλώντας τον έξτρα λαρτζ σταυρό που βγάζει μόνο στον Επιτάφιο το Πάσχα.
 
Όπως λένε οι γείτονες της οικογένειας, ο νεαρός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Και του κοντοσούβλι του έτρωγ’, κι τ’αρνιά κι απόλα. Κανείς δεν είχε φανταστεί οτι θα γίν’ απ’αυτούς τους βετζιτέριαν.»
 
Πηγή ; http://tovatraxi.com

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα