Αρχική iHunt.gr Τραμπουκισμοί, στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν

Τραμπουκισμοί, στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν

από iHunt Team
11017072_845597005475534_929932665928813755_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί και χειροδικίες στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Επανιελ Μπρετόν. Σε μια γενική συνέλευση που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούνταν εκλογές, παραλίγο να γίνει …ρωμαική αρένα. Όταν η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή από αυτή που επιθυμούσαν τα μέλη του ΔΣ επενέβησαν οι τραμπούκοι και η Γενική Συνέλευση παραλίγο να γίνει ταπί ελληνορωμαικής πάλης.
 
Διαβάστε τι λέει ο κ. Φραγγίδης που ήταν στην Γενική Συνέλευση :
 
 
“Γενική Συνέλευση Επανιέλ Μπρετόν, 21 / 5 / 2017
 
Προπηλακισμοί και χειροδικίες κατά του πρώην Γενικού Γραμματέα του Ομίλου.
 
Το ζήσαμε και αυτό. Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του Ομίλου, επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί το δικαίωμα του λόγου και διαφορετικής άποψης από αυτής του Δ.Σ. , άλλου μέλους του Ομίλου που εκείνη την στιγμή εξέφραζε την διαφωνία του για τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου, δέχτηκε επίθεση και προπηλακισμό κατά την διάρκεια της Γ. Σ. . Ευτυχώς με την παρέμβαση ορισμένων ποιο ψύχραιμων αποφεύχθηκε << γενική σύρραξη>> . Αν λοιπόν αυτή είναι η πολιτική που θέλει να ακολουθήσει η νέα Διοίκηση του Ομίλου, ( για μένα παράνομα εκλεγμένη), δηλαδή όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, δυστυχώς και δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν έχω διάθεση να την παρακολουθήσω. 
 
Προχθές λοιπόν, η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ κλότσησε και την τελευταία ελπίδα συναίνεσης για την περεταίρω ομαλή λειτουργία του Ομίλου. 
 
Δυστυχώς και υπό τον φόβο και δικού μου προπηλακισμού ( αυτό ήταν το σχέδιο τους και το διαπίστωνα σε κάθε λέξη που προσπαθούσα να αρθρώσω μια και συνέχεια μέλη του Δ.Σ. και όχι μόνο, με διέκοπταν με έντονο μάλιστα ύφος προσπαθώντας να δημιουργήσουν τεχνική ένταση και κλίμα εκφοβισμού ) αναγκάστηκα να αποχωρίσω από την Γ.Σ. 
 
Επειδή όμως << έχουν γνώσιν οι φύλακες >> για τους φυλακισμένους ….. για ότι ακολουθησει αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ , προχθές δεν άνοιξαν απλά οι ασκοί του Αιόλου, άλλα …….. έσκασαν
……. ήγγικεν η ώρα….”
 
Σχόλιο του iHunt – Είναι κρίμα και άδικο για τη φυλή….

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα