Αρχική iHunt.gr Τρεμόπουλος : Οι φορείς διαχείρισης πρέπει να αναλάβουν την θηροφύλαξη και όχι η θηροφυλακή

Τρεμόπουλος : Οι φορείς διαχείρισης πρέπει να αναλάβουν την θηροφύλαξη και όχι η θηροφυλακή

από iHunt Team
img_0039

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στην προχθεσινή δίκη στην Κοζάνη των δύο στελεχών των Οικολόγων Πράσινων που κατηγορούνταν από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης (ΚΟΜΑΘ) και δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακές της για συκοφαντική δυσφήμιση της ομοσπονδιακής θηροφυλακής, ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης ήταν ο Πρόεδρος του Οικολόγων Πράσινων κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος. Όπως σας ενημερώσαμε (δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τη δίκη) η δίκη πήρε πολιτικό χαρακτήρα και μέσα από την αγόρευση ο κ. Τρεμόπουλος προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα στον κ. Τσιρώνη για την πολιτική των Οικολόγων Πράσινων στο θέμα κυνήγι.

SVESTONOF

Ο κ. Τρεμόπουλος είπε στην αγόρευσή του ότι τα λεφτά του Πράσινου Ταμείου πρέπει με κάποιο τρόπο να χρηματοδοτήσουν την θηροφύλαξη στη χώρα μας, που πρέπει να γίνει όχι από την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή αλλά από τους φύλακες των Φορέων Διαχείρισης. Είναι γνωστή άλλωστε η θέση των Οικολόγων Πράσινων ότι οι κυνηγοί δεν πρέπει να ελέγχουν τους κυνηγούς δηλαδή ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να είναι ελεγκτής., όπως χαρακτηριστικά λένε.

Το μήνυμα στάλθηκε. Διαλύστε την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή εδώ και τώρα! Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή είναι το μεγάλο όπλο στη φαρέτρα των κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων στις “μάχες” με τις αντικυνηγετικές οργανώσεις. Ξέρει πολύ καλά ο κ. Τρεμόπουλος ότι χωρίς την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή οι κυνηγότοποι θα είναι ξέφραγο αμπέλι και τότε θα δωθεί η ευκαιρία για μαζικές απαγορεύσεις, χωρικές και χρονικές, στο κυνήγι. 

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των κυνηγετικών οργανώσεων. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει καταδικαστεί από Ευρωπαϊκό δικαστήριο για παρατυπίες περί θήρας και ένας από τους βασικούς παράγοντες αυτής της επιτυχίας είναι το σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Μακάρι να διαψευσθώ αλλά αν παρελπίδα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη λειτουργία της η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή το κυνήγι στην Ελλάδα θα μπει σε περιπέτειες με απρόβλεπτες εξελίξεις!!!! 

O iHunter

 

 

 
 

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα