Αρχική iHunt.gr Τροφή στα άγρια άλογα έριξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης

Τροφή στα άγρια άλογα έριξε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης

από iHunt Team
49625835_352841521965393_7727586050377252864_n

demobanner
Ρίψη τροφής σε καταφύγια άγριας ζωής πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα προχωρησε στη ρίψη καλαμποκιού σε διάφορες περιοχές της αρμοδιότητάς του. Για πρώτη χρονιά φέτος έγινε ρίψη χόρτων (τριφύλλι) στην αγροτική περιοχή Λιβερων και Κρωμνικου για τα άγρια άλογα που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Λόγω του πολικού ψύχους και της εκτεταμένης χιονόπτωσης που έχει καλύψει όλο το έδαφος η πανίδα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα εξεύρεσης τροφής. 
 
 
Μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου προθυμοποιήθηκαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον παγετό να μεταφέρουν σε δύσβατες περιοχές την τροφή για τα άγρια ζώα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις και οι σύλλογοι έχουν σαν πρωταρχικό σκοπό την προστασία των θηραμάτων και της άγριας ζωής.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, χωρίς αυτούς όλα είναι πιο δύσκολα!
 
Κ.Σ Σταυρούπολης Ξάνθης

Δείτε ακόμη : Τα άγρια άλογα του Φαλακρού….VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα