Αρχική iHunt.gr Τροχαίο με λύκο στο Σουφλί

Τροχαίο με λύκο στο Σουφλί

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις, εμφανίσεις και τα τροχαία των “σπάνιων” λύκων σε όλη την χώρα.

ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά στο Σουφλί του Έβρου, πάνω στην εθνική της Εγνατίας, 300 μόλις μέτρα έξω από τα τελευταία σπίτια της πόλης !!!

Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας μεγαλόσωμος θηλυκός λύκος, εντοπίστηκε γύρω στις 09.30 το πρωί της Πέμπτης 25/02/21 από διερχόμενο συνάδελφο, ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του καθώς τα περιστατικά εμφάνισης λύκων έχουν αυξηθεί σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου αλλά και σε όλο τον νομό Έβρου. Ο ίδιος τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι βλέπουν κάτι παρόμοιο, αφού τα τροχαία αλλά και η διέλευση ζωντανών λύκων σε διάφορους δρόμους, διάφορες ώρες της ημέρας είναι σύνηθες φαινόμενο. Μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι σε διπλανό χωριό οι κάτοικοι εντόπισαν λύκους, 2 φορές νωρίς το βράδυ να είναι μέσα στο χωριό, στα πρώτα σπίτια. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση του πληθυσμού τους όχι μόνο στο Σουφλί αλλά και σε όλο τον Έβρο και φυσικά εξακολουθεί να υπάρχει το δυσάρεστο θέμα με τα κατασπαραγμένα κυνηγόσκυλα παντού σε όλο τον νομό.

Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία. Πάντως όχι 700 – 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα