Αρχική iHunt.gr Τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους από τον ΚΣ Χίου

Τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους από τον ΚΣ Χίου

από iHunt Team
19787493_755657367950513_8980671506332298560_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έπειτα από τον μεγάλο σεισμό των 6,1 R που έπληξε τη Λέσβο στις 12/6/2017 πολλές περιοχές του νησιού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω του μεγάλου αριθμού των οικισμών που δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι. Κύριες περιοχές με υλικές ζημιές με-γάλης κλίμακας είναι η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβόρι, ο Σταυρός κ.α. 
 
Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις έμπρακτα έχουμε δήξει την συμπαράσταση μας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια (με προσφορά τροφίμων, ρουχισμού και άλλων υλικών). Έτσι και τώρα είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας. 
 
Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί να βοηθήσει, ώστε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας. Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στον χώρο του Κυνηγετικού μας Συλλόγου στη διεύθυνση Σ. Λίναρη 2Α (Παλαιά Λαχαναγορά Χίου) και ώρες από 08:00 – 14:00 καθημερινά εκτός Τετάρτης που τα γραφεία μας λειτουργούν από 14:00 – 20:00 , σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα 20 ημερών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη Λέσβο σε κτίριο του Κ.Σ. Αγιάσου το οποίο θα λειτουργεί ως κοινωνικό παντοπωλείο όλων των κυνηγετικών οργανώσεων του Αρχιπελάγους.
 
Το κτίριο βρίσκεται στη Βρίσα, στο χωριό με τις μεγαλύτερες υλικές ζημιές κι έτσι τα υλικά αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανέμονται απευθείας σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα