Αρχική iHunt.gr Υπογράφηκε απόφαση με την οποία η ρεζέρβα της Παρνασσίδας γίνεται ελεύθερος κυνηγότοπος

Υπογράφηκε απόφαση με την οποία η ρεζέρβα της Παρνασσίδας γίνεται ελεύθερος κυνηγότοπος

από iHunt Team
22-2-630

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, 200.000 στρέμματα από την ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή της Παρνασσίδας στη Φωκίδα δόθηκαν στο ελεύθερο κυνήγι.

SVESTONOF
Μεγάλο ρόλο στην υπογραφή αυτής της απόφασης έπαιξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτης.
 
Ο κ. Κωστοπαναγιώτης είναι κυνηγός και έδωσε μεγάλο αγώνα ώστε να μπορέσει η Παρνασσίδα να δοθεί ξανά στο ελεύθερο κυνήγι.
 
Σε παλαιότερες δηλώσεις του ειχε πει ότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να πηγαίνουν οι ντόπιοι κυνηγοί στη Φθιώτιδα για να κυνηγήσουν, εξαιτίας του καθεστώτος στην περιοχή το οποίο θεωρεί ότι στην πράξη δεν υφίσταται.
 
Όμως κανείς δεν πρέπει να λησμονήσει το μεγάλο αγώνα της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος και του προέδρου της κ. Νίκου Σταθόπουλου. Η Δ’ ΚΟΣΕ εδώ και πολλά χρόνια έκανε προσπάθειες για να δοθεί η Παρνασσίδα στο ελεύθερο κυνήγι όμως όλες οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό εξαιτίας κυρίως της άρνησης των προηγούμενων υπουργών να δώσουν μια ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή στο ελεύθερο κυνήγι.
 
22 2 630
Με την άσπρη γραμμή οριοθετείται η ΕΚΠ Παρνασσίδας όπως υφίσταται σήμερα και με τη μοβ οριοθετείται ό,τι θα απομείνει από αυτήν | 
 
 
Κάτι που έκανε πράξη με την υπογραφή του ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα