Αρχική iHunt.gr Υπογράφτηκε η νέα ρυθμιστική…VIDEO

Υπογράφτηκε η νέα ρυθμιστική…VIDEO

από iHunt Team
img_0292

demobanner

Υπογράφτηκε το απόγευμα η νέα ρυθμιστική διάταξη θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2015-2016. Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του υπουργείου ΠΑΠΕΝ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γιάννης Τσιρώνης κατέστρεψε συμβολικά ηχομιμητικές συσκευές που είχαν κατασχεθεί από ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ο κ. Τσιρώνης και ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλος έκαναν δηλώσεις για τη νέα ρυθμιστική. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Νίκος Παπαδόσημας.Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο υπουργός υπέγραψε τη νέα ρυθμιστική η οποία αύριο θα πάρει το δρόμο για το Εθνικό τυπογραφείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές είναι ελάχιστες και αφορούν μετακίνηση της λήξης του κυνηγιού ορισμένων μόνο ειδών. Δείτε στο video που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Τσιρώνη και του κ. Μαρκόπουλου.

Δηλώσεις Μαρκόπουλου και Τσίρωνη για τη νέα ρυθμιστική from ihunt.gr on Vimeo.Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα