Αρχική iHunt.gr Φαρμακο σημαίνει Ζωη

Φαρμακο σημαίνει Ζωη

από iHunt Team
farmaka14-flynews

demobanner

 “Φάρμακο σημαίνει Ζωή”: Αυτό ήταν το σύνθημα της δράσης του FLY FM 89.7, του  ΣΚΑΙ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λακωνίας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού και όπως αποδείχθηκε, οι Λάκωνες το έχουν αντιληφθεί στο έπακρο!.

Πολυάριθμοι πολίτες βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης όπου είχε στηθεί ειδικό περίπτερο για τις ανάγκες της εν λόγω δράσης και παρέδωσαν στους φαρμακοποιούς όσα από τα φάρμακα έκριναν ότι δε χρειάζονταν. Μάλιστα, η ανθρωπιά και η ευαισθησία των ανθρώπων στο θέμα της Υγείας έδωσε δυναμικό σύνθημα, καθώς συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους αναξιοπαθούντες και τα άτομα που χρήζουν φαρμακευτικής περίθαλψης αλλά αδυνατούν να αντεπεξέλθουν. Πολλά από τα φάρμακα της δράσης του ΣΚΑΙ, του FLY 89.7  του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λακωνίας και του Δήμου Σπάρτης θα διατεθούν για τη στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου που πρόκειται να ιδρυθεί στη Σπάρτη.

 Τελικά, όλοι μαζί μπορούμε και στην ΥΓΕΙΑ!.

 Πηγή : FlynewsPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα