Αρχική iHunt.gr Φωτιά στα γραφεία του ΚΣ Κομοτηνής

Φωτιά στα γραφεία του ΚΣ Κομοτηνής

από iHunt Team
2354235-14

Η Πυροσβεστική έφτασε λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, τελικά όμως έσβησαν τη φωτιά …μόνοι τους. Αναφερόμαστε  στους υπαλλήλους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, όπου το πρωί της Τρίτης 22 Αυγούστου, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια μικρή φωτιά στα γραφεία τους, η οποία όμως θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αν δεν ήταν προετοιμασμένοι.
 
Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καραφύλλης αίτιο της φωτιάς ήταν πως “μπλοκάρισε ο μετασχηματιστής, ενώ πέταξε την ασφάλεια, ο ανεμιστήρας που βάζουμε στις τουαλέτες και στις κουζίνες, αλλά δεν έγινε αντιληπτό γιατί η οσμή έβγαινε προς τα έξω.
 
Ενώ έριξε την ασφάλεια εκείνο είχε ήδη πάρει φωτιά και ευτυχώς το προλάβαμε με τους πυροσβεστήρες που έχουμε και το σώσαμε”.
 
Ο ίδιος εξηγεί πως στην αρχή υπήρξε ένας φόβος, γιατί υπάρχει πολύ -και σημαντική- γραφική ύλη, η οποία θα μπορούσε να γίνει παρανάλωμα του πυρός.  
 
Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, κι έγινε με τρία οχήματα και επτά στο σύνολο πυροσβέστες, οι οποίοι και ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους τους συλλόγου, αναφορικά με κίνδυνο πυρκαγιάς.
 
Τέλος καλό, όλα καλά, και με ένα σημαντικό δίδαγμα, ότι ο πυροσβεστήρας δεν είναι ένα …αξεσουάρ πολυτελείας, αλλά ένα σωτήριο μέσο!
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα