Αρχική iHunt.gr Χάθηκε η μπάλα κ. Πρωθυπουργέ……

Χάθηκε η μπάλα κ. Πρωθυπουργέ……

από iHunt Team

demobanner

Στη χώρα μας, που έχει ένα σκληρό πρωθυπουργικό μοντέλο διακυβέρνησης, όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τις «εντολές του πρωθυπουργού». Είτε για καλό, που ο εκάστοτε πρωθυπουργός μαζεύει τα εύσημα της κοινωνίας (όπως νομίζουν οι παρατρεχάμενοι), ή για κακό, οπότε τον βρίζουν όλοι που υφίστανται τις παρενέργειες των όσων εισηγούνται οι παρετραχάμενοι και υλοποιεί ασμένως ο ολίγιστος πρωθυπουργεύων.

Συγχρόνως, πάλι στη χώρα μας, θεωρείται τίτλος τιμής να σε αναγνωρίζει και να σε προσφωνεί ο λαός με το μικρό σου όνομα, ενόσω είσαι πρωθυπουργός. Αυτό δίνει μια επιπλέον δύναμη επιβολής και αποδοχής των αποφάσεων σου από τον κυρίαρχο λαό.

Οι πιο επιβεβλημένοι πρωθυπουργοί έμειναν γνωστοί στην ιστορία με το μικρό τους όνομα. Αυτό που ενώ είναι μικρό, τους ανεβάζει στα μάτια του λαού, που δέχεται και αποδέχεται τις αποφάσεις του, ως μεγάλους. Το αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς και για την θετική ή όχι προσφορά τους στη χώρα είναι δευτερεύον τελικά για τον χαρακτηρισμό τους ως ηγέτη. Εξ άλλου ο πρωθυπουργός μπορεί άνετα να οδηγήσει, ηγετικά ή μικρομέγαλα, τη χώρα του στην καταστροφή.

Ο «Ανδρέας» είναι ο πιο χαρακτηριστικός διδάξας και ο «Αλέξης» το πιο πρόσφατο αποτυχημένο πείραμα, ενώ ο μεγάλος «Λευτεράκης» Βενιζέλος έγινε μέχρι και άσμα των ρεμπέτιδων στα καταγώγια. Ο τωρινός πρωθυπουργός μας, ο κος Μητσοτάκης, ενώ προσπαθεί να επιβάλει το «Κυριάκος» στην κοινωνία, καταλήγει στο να εισπράττει το υποτιμητικό «κούλης» που είναι συνώνυμο του υπηρέτη άλλου αφέντη και του διεκπεραιωτή αποφάσεων άλλων συμφερόντων.

Τι άλλο να πούμε για τις τελευταίες, προσωπικές του αποφάσεις για το κυνήγι σε συσχετισμό με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοιό. Με δυό λόγια έχει χαθεί η μπάλα και η κυβέρνηση, μάλλον το πρωθυπουργικό γραφείο, θυμίζει έναν συρφετό πανικόβλητων γραφειοκρατών που άγονται και φέρονται από επιτροπές γιατρών (ευτυχώς που υπάρχουν και οι δάσκαλοι κατά την λαϊκή παροιμία για να διεκδικούν τη μωρότητα) και μηκηόδων της περιβαλλοντικής προστασίας (ουδείς εξυπνότερος και πλέον καταφερτζής κατά τις τελευταίες δεκαετίες).

Δεν χρειάζεται να αυτοαποκαλείσαι, αυτάρεσκα, άριστος, για να είσαι πρωταθλητής στις γκάφες και στα αυτογκόλ. Αυτά έρχονται μόνα τους, όταν μπλέκεις τις βούρτσες με τις πέρδικες, και το κυνήγι στην Τούμπα της Πίνδου με το νΤουμπάι του Περσικού κόλπου. Θέλει κόλπο για να τα καταφέρεις να γίνεις αστείος με τις αποφάσεις σου και αυτό το κατάφερε ο Κυριάκος. Έγινε κούλης σε λίγα λεπτά.

Άμα δεν μπορούν οι σερίφηδες σου να μαζέψουν τα ζαβά που τρέχουν στο Ντουμπάι και χοροπηδάνε σαν να τους έβαλαν νέφτι στον πωπό, τότε είναι λογικό να θεωρείς ότι είναι μεγαλούργημα να απαγορεύεις τους κυνηγούς στο ανήλιο Μετσόβου να βγούν στο βουνό για να μη κολλήσουν κορονοιό στους λαγούς και στις μπεκάτσες.

Τόσα ξέρεις, τόσα ακούς και πιστεύεις από τους μηκηόδες που σώζουν σπιζαετούς και γλαρόνια από τα σκάγια των κυνηγών, τόσα επιβάλεις με βαρύγδουπες αποφάσεις των αστείων, που καμώνονται τους τρομερούς ροβεσπιέρους του κορονοιού.

Θα ήταν αποδεκτό και πρώτος ο Le Chasseur θα αποδεχόταν τα μέτρα απαγόρευσης του κυνηγιού, αν ήταν να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και το άνοιγμα των σχολείων. Να μείνουμε όλοι μέσα στα σπίτια μας μια εβδομάδα, να σφραγίσουμε και τα όπλα με σελοφάν αν χρειαστεί, για να περιορίσουμε τον κορονοιό..

Αλλά να γίνει για όλους. Και όταν λέμε για όλους να εννοούμε για όλους. .Όχι όπως έγινε με το εμβόλιο που έτρεξαν οι πονηροί, και οι κουτοπόνηρες, να εκμεταλλευτούν τον κούλη και τις καταστάσεις και να φωτογραφίζονται με τις ενέσεις στο μπράτσο.

Δεν μπορούμε να ζητάμε κε κούλη μας, κε πρωθυπουργέ μας, από τους κυνηγούς να μείνουν στα σπίτια τους και την ίδια ώρα να στέλνουμε τους ποδηλάτες να κόβουν βόλτες στα βουνά και στα λαγκάδια χωρίς μάσκες. Και να αγκαλιάζονται περιχαρείς με πρωθυπουργούς. Γιατί τότε αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό των πολιτών, ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος αλλά ο ποδηλάτης Γιώργος ή Νίκος και ο πρωθυπουργεύων «κούλης» τις ανακοινώνει.

Μπορεί να έχετε δίκιο εσείς και να μην είναι έτσι τα πράγματα, όμως έτσι φαίνονται, δυστυχώς για εσάς, για εμάς και την χώρα.

Όπως έγινε με τους εμβολιασμούς που κάποιοι σας έπιασαν κούλη και πήγαν να παίξουν τα παιχνίδια τους, αλλά τους αντιληφθήκατε σωστά και έγκαιρα και κόψατε το βήχα και τις βλακείες τους.

Τι διάολο συμβαίνει και δεν βλέπετε ότι σας έχουν κάνει κούλη στο θέμα του κυνηγιού?

Αν πιστεύετε στα αλήθεια και σείς ότι το κυνήγι είναι υπεύθυνο για διασπορά του κορονοιού, δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε για σας, θα καταλήξετε ένας κούλης της ιστορίας, ούτε για τη χώρα.

Το ερώτημα κε πρωθυπουργέ μας, κύριε Κυριάκε μας, για να μη καθιερωθείτε ως κούλης, δεν είναι γιατί απαγορέψατε το κυνήγι, αυτό θα ήταν αποδεκτό για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά γιατί την ίδια ώρα επιτρέπετε τους ποδηλάτες και τους μηχανόβιους να αλωνίζουν τα βουνά και χωρίς μάσκες.

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό, λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά δικαίως σας θεωρούν κούλη που ανακοινώνει τις αποφάσεις ποδηλατών και οικολόγων.

Που ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα σας ψηφίσουν κιόλας, όπως σας ξεγελούν οι παρατρεχάμενοι σας ή η κούλειος λογική.

Δεν χρειάζονται κούληδες όταν έχουν κανονικούς αντικυνηγούς και οικολόγους εναλλακτικούς.

Εκτός και αν αποφασίσατε εν όψει του ανασχηματισμού να διορίσετε υπουργό υπεύθυνο για το κυνήγι αυτόν τον απερίγραπτο τύπο που έκανε προσφυγές, κάθε χρόνο, στο ΣΤΕ για απαγόρευση του κυνηγιού.

Θα είναι μια ξεκάθαρη πολιτική θέση και άποψη που θα κατοχυρώσει το όνομα κούλης στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Le Chasseur

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

23 σχόλια

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3 Ιανουαρίου, 2021 - 19:55

Και λίγα λες

Ζαφειριος .βαμβακουσης 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:04

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ….!!! ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ .!!! .ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ …!!!! .ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.!!! .ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ..!!! ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΒΙΤ.!!!! .ΑΚΟΥ ΡΕ ΚΟΥΛΗ…..!!!! ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2020 …ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ …ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ…ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΒΛΑΚΑ…!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ…!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 10-2020 …!!! ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ + ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ + ΤΟΝ ΠΑΤΕΤΑ ΜΟΥ…!!! ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ…..ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1970 ΒΓΗΚΑ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ…ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΡΕ ΚΟΥΛΗ..ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ….!!!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ……!!!ΠΙΑ ΜΠΑΛΑ. ??? ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ….ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ….!!!

Ηλιας 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:28

Χιλια Μπραβω παιδια …

Ηλιας 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:30

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1609694971411-578130618.jpg

Ηλιας 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:34

Ανεβασα μια φωτο…απο παρνηθα σημερα δεν ξερο αν θα ανηξει….υπαρχει και στο fb. ,εκμεταλλευτειτε την

Παναγιώτης Παντελακης 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:44

Μπράβο στον Le Chasseur.Κουλη φυλαξου…Φίλε Ηλία εδώ και καιρό η Πάρνηθα πήζει,ο Υμηττός πήζει,το Άλσος Τατοϊου πήζει,Το ίδρυμα Νιάρχου πήζει και από κόσμο μάλιστα που βγαίνει στη φύση μόνο τα κούλουμα για χαρταετό,αλλά δε μιλάει κανένας από από την κομαντατουρ.Ο κυνηγός και ο ψαράς όμως μεταδίδουν τον Covid γιατί θα πάρουν το αμάξι να πάνε σε μια παραλία και ένα βουνό να πάρουν ανάσα.Μας πήραν την ανάσα μας γ..ωτο σπίτι τους τα μπ..στ.ρδα.Φωτια και τσεκούρι…

Γιάννης 3 Ιανουαρίου, 2021 - 20:50

Εγώ θα τον προσφωνουσα (το) κούλι!
Κάτι σα πράγμα, ουδέτερο, ανόητο (άνευ νου).

Βill 3 Ιανουαρίου, 2021 - 21:23

ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΤΙ 600 ΕΥΡΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ :ΞΕΡΕΙ Η ΠΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΝΗ. ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 3 Ιανουαρίου, 2021 - 22:40

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…. BILL….ΗΛΙΑ….Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ …..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ….. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Παναγιώτης Παντελακης 3 Ιανουαρίου, 2021 - 23:06

Φίλε Ζαφειρη να κάνει για να βλέπουμε νέο θίασο να γελάμε.Ο θίασος που παραλουθουμε μας κούρασε.Και ας βάλει και κανένα εξωγηινο και από άλλο πλανήτη όχι μόνο από τον δικό του τον πλανήτη της ανεμελιάς.Δεν πάει να κανει και ένα ανασχηματισμό εγκεφάλου μπας και σώθουμε?Παρεπιπτόντως αν δεν βαριεστε κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ: “βιογραφικό Κυριάκου Μητσοτάκη”.Όταν δείτε πόσα χρόνια έχει δουλέψει και σε τι δουλειες, θα γελάσετε με τη καρδιά σας αρχικά,μετά θα σας λυθουν όλες οι απορίες για την μαλ@κια που τον δέρνει και μετά θα βάλετε τα κλάματα που τον ψήφισαν οι Έλληνες για πρωθυπουργο.

stelios72 3 Ιανουαρίου, 2021 - 23:54

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ !!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΕΟ????

Ζαφειριος .βαμβακουσης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 00:08

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ… ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ …☺☺☺. ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ…ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ…ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ …..ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ…..!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ,200.000χιλ.ΚΥΝΗΓΟΥΣ ….ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ….!!! 😀😀😀

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 4 Ιανουαρίου, 2021 - 00:34

Μας μισούν δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Παναγιώτη. Κάτι έχεις τάξει για μετά της γιορτές να μάθουμε ρε φίλε. Καλή χρονιά !!!! μας κάνανε αντιχριστους

Παναγιώτης Παντελακης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 01:07

Φώτη δεν το έχω ξεχάσει το παραμέλησα λόγω εορτών,δουλειάς και οικογένειας.Εχω κάνει μια αρχική ιντερνετική αναζήτηση αλλά θελει τηλεφωνα στις ασφαλιστικές για να πάρεις τιμές και οπως ευστοχα μου υποδειξατε θα πρέπει να πάρω προσφορές για ατομική αλλά και για ομαδική ασφαλιση στην οποία το ασφαλιστρο πιθανώς να είναι μικρότερο.Επισης υπάρχουν κατηγορίες πακέτων από βασικές μέχρι φουλ καλύψεις οπότε θέλει λίγο χρόνο και δουλίτσα το πράγμα.

Παναγιώτης Παντελακης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 01:17

Καλή χρονιά Φώτη και σε όλους τους συναδέλφους, με υγεία και μακριά από ατυχηματα.Παντως φιλε μου του χρόνου δε βλέπω να βγάζω άδεια.Τα τρία τελευταία χρόνια τελευταία στιγμή έπαιρνα την απόφαση και η φετινή χρονιά μάλλον είναι ταφόπλακα.Παρολα αυτά θα μάθω και θα ενημερώσω.Και βέβαια εάν κάπως οργανωθεί διαμαρτυρία όπως και να έχει με άδεια η χωρίς εκείνη τη στιγμή εγώ θα είμαι εκει, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ύψιστη ελπίδα όταν όλα φαντάζουν τελειωμενα είναι να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου σαν τον μυθικό Φοίνικα.Μια φορά κυνηγός,για πάντα κυνηγός…

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 4 Ιανουαρίου, 2021 - 10:21

Καλημέρα φιλαράκια :ολα στον σωστό χρόνο! Όλα στην ώρα που πρέπει Π ρέπει να δίνουμε χρόνο στο χρόνο !!!!!!!!!!!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 19:13

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ …..!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ…!!!! .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ…ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 1821….ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ…….!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ….ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…..!!!! ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ…. ( .Κ.Σ.Ε..)…ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ???? ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ …..ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΚΥΝΗΓΟ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…ΤΡΙΤΟΙ. ΜΑΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ…!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…!!!! ΑΝΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ …..ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…!!!

Παναγιώτης Παντελακης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 21:28

Εδώ Ζαφείρη πήγε η Πρόεδρος στην Μητρόπολη και δεν έπαιξε Εθνικός Υμνος, και η δικαιολογία του ΓΕΕΘΑ ήταν ότι δε φέρανε μπάντα λόγω των μέτρων για τον covid.Υπενθυμιζω ότι είμαστε στο 2021 και όχι στο 1821, οπότε ο Ύμνος μπορούσε να παιχτεί στα μεγάφωνα της Μητρόπολης με την εμπλοκή ενός και μόνο ανθρώπου σε μια κονσόλα ήχου.Πραγματικα πιστεύουν ότι είμαστε εγκεφαλικά νεκροί τελικά.Ξεφτιλα και μάλιστα στα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

Ζαφειριος .βαμβακουσης 4 Ιανουαρίου, 2021 - 23:18

ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΡΕ ΦΙΛΕ …!! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ…!!! ΤΟ 1979 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.. ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΓ..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΑΓΗΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ….!!! ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…. !!!!! ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ …ΑΠΑΤΡΙΣ…ΑΘΕΟΙ ….ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ…..!!!!ΡΕ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….!!!!

zeus 4 Ιανουαρίου, 2021 - 23:54

Τελικα η Ελλαδα πασχει απο μια επιτροπη για να τεσταρει αν η κυβερνηση εχει σωας τα φρενας!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ……

χρηστος 5 Ιανουαρίου, 2021 - 16:20

Θα πρεπει να οργανώσει η κ σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. Πρέπει οι ΒΛΑΚΕΣ που μας κυβερνουν να καταλάβουν ότι ειμαστε πολλοι. Και μην ακουσω για Κορωνοιο γιατί με τον Φυσσα 10.000 που μαζευτηκαν δεν κόλλησαν? Α και συγχαρητήρια για τον οικολογο Αμυρά που μας έβαλαν στο υπουργείο

Ζαφειριος .βαμβακουσης 5 Ιανουαρίου, 2021 - 16:57

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ…ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΚΥΡ..ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ..!!!! .ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ..!!!!! ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ…..!!!!! ΑΑΑΑΑ…!!! ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ.. .ΡΕΕΕΕ. ΚΟΥΛΗ. ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ….!!! ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ….ΚΟΠΡΙΤΕΣ..!!!!

Παναγης 6 Ιανουαρίου, 2021 - 12:54

Ολοι σημερα εναι στις εκκλησιες και κοινωνουν σημερα….που ειναι η αστυνομια αεο? Στα βουνα και κυνηγα τους κυνηγους….σε 10 μερες κουλη θα τους μαζευεις με τα καρα απο τους δρομους…σου εφεξε…θα γλυτωσεις πολλες συνταξεις…γυφτορεζιληδες…ιδιοι με τους αλλους ειστε…τελικα το Ελαντα τελος…

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα