Αρχική iHunt.gr Χωματερη εγινε σκοπευτηριο

Χωματερη εγινε σκοπευτηριο

από iHunt Team
mesimeriou

demobanner 

Σε μια σημαντική αθλητική υποδομή μεταμορφώθηκε ένας παλιός σκουπιδότοπος στο δήμο Έδεσσας, στην περιοχή Μπρες του δημοτικού διαμερίσματος Μεσημερίου.

Το Σκοπευτήριο Μεσημερίου δημιουργήθηκε σε παλιό χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, μετά από παρεμβάσεις του Δήμου Έδεσσας και μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς εκπροσώπησης των αθλητών της σκοποβολής.

Ο κ. Διακάκης, εκπρόσωπος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ανέφερε ότι είναι εντυπωσιασμένος από την παρέμβαση και τη λειτουργικότητα του χώρου, καθώς είχε επισκεφθεί το χώρο πριν τη μετατροπή του σε Σκοπευτήριο και εξήρε τις προσπάθειες του Δήμου Έδεσσας και του Σωματείου Πρακτικής Σκοποβολής Νομού Πέλλας.Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ Δήμου και φορέων της κοινωνίας που πάντα έχει όφελος για τους πολίτες και τόνισε το γεγονός ότι με ελάχιστο κόστος δημιουργήθηκε μία σημαντική αθλητική υποδομή.

Το σκοπευτήριο αναπτύχθηκε σε έκταση περίπου 3,5 στρεμμάτων  και περιλαμβάνει  7 στάδια, γεγονός που το καθιστά ικανό να φιλοξενεί αγώνες μέχρι Level II.

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα